Antena Căutare

Cutremur în România în această dimineață! Un seism puternic a avut loc în urmă cu puțin timp. Ce magnitudine a avut

Un cutremur cu magnitudine 3,5 s-a produs sâmbătă dimineaţă în judeţul Buzău.

Ultima oră! Cutremur major in România în această dimineață! Seismul a fost resimțit în marile orașe și s-a produs la o adâncime de 129 de kilometri

Un cutremur cu magnitudine 3,5 grade pe scara Richter s-a produs sâmbătă dimineața, la ora 5.15, în zona seismică Vrancea, în judeţul Buzău.

Institutului Naţional de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP) anunţă că un seism cu magnitudine 3,5 s-a produs la ora 5:15.

Epicentrul a fost situat în judeţul Buzău, la o adâncime de 129 de kilometri. Precedentul cutremur cu magnitudine peste 3 grade pe scara Richter s-a produs tot în Buzău, pe data de 5 februarie, conform news.ro.

Cele mai apropiate oraşe de epicentrul seismului sunt Nehoiu (15 km), Covasna (42 km), Întorsura Buzăului (45 km), Mizil (51 km), Vălenii de Munte (52 km).

Cel mai mare cutremur din acest an, cu magnitudinea de 4,4 grade, s-a produs în 9 ianuarie, în judeţul Buzău.

Rusia și SUA, scandal din cauza României. Amenințări uriașe din partea lui Putin!... Viața copiilor, în pericol pe pârtii! Salvamontiștii avertizează. Un băiețel de 4 ani se zbate acum între viață și moart...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x