Antena Căutare

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp! Ce magnitudine a avut

Cutremur major în România, în urmă cu puțin timp. Seismul are o magnitudine semnificativă, fiind cel mai însemnat cutremur din luna decembrie 2018. Ce magnitudine a avut cutremurul și unde a fost înregsitrat, conform INFP.

Cutremur în România, în urmă cu puțin timp! Ce magnitudine a avut
cutremur in romania, 28 decembrie

Cutremur major în România, în urmă cu puțin timp. Seismul are o magnitudine semnificativă, fiind cel mai însemnat cutremur din luna decembrie 2018. Ce magnitudine a avut cutremurul și unde a fost înregsitrat, conform INFP.

Cutremur în România, 28 decembrie. Institutul Național pentru Fizica Pământului a semnalat un nou cutremur în dimineața zilei de 28 decembrie. Seismul a fost localizat în județul Buzău, și a avut următoarele coordonate: latitudine 45.6356; longitudine 26.5011. Magnitudine cutremurului de vineri a fost de 3.3(ml), la o adancime: 150km.

Cutremur de 5,8 grade pe Richter, vineri, 28 decembrie. Specialiștii sunt în alertă maximă​

Cutremur în România, vineri, 28 decembrie. Aproximativ 30 de cutremure au avut loc luna aceasta în România, anunță specialiștii în seismologie. Cele mai mari cutremurede luna aceasta au avut o magnitudine maximă de 3.3 pe scara Richter. Din cele 26 de cutremure din luna decembrie, produse în România, doar trei au atins magnitudinea de 3.3 pe scara Richter.

Imagini uluitoare au fost surpinse de turişti, la munte! Un martor, impresionat: ”Nu am mai văzut așa ceva!”... Salariile a peste 70% dintre bugetari cresc cu mult, chiar din ianuarie 2019. Cine nu primește bani în plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x