Antena Căutare

Nicio zi fără cutremur! România s-a zgduit iar în zorii zilei! Ce magnitudine a avut seismul

Cutremur 22 noiembrie. Un nou cutremur în România, în această dimineață! INFP (Institutul Național de Meteorologie) a înregistrat un nou seism în Vrancea. 

Nicio zi fără cutremur! România s-a zgduit iar în zorii zilei! Ce magnitudine a avut seismul
cutremur 22 noiembrie

Cutremur 22 noiembrie. Un nou cutremur în România, în această dimineață! INFP (Institutul Național de Meteorologie) a înregistrat un nou seism în Vrancea.

Cutremur 22 noiembrie. La ora 06:56:04 a avut loc un nou cutremur în România. Seismul a fost localizat in judetul Vrancea. Coordonatele sale sunt: latitudine 45.7058; longitudine 26.7031. Cutremurul din 22 noiembrie are o magnitudine: 2.4 pe scara Richter și s-a produs la o adancime: 70km.

Nicio zi fără cutremur în România. Aproape că în fiecare zi a lunii noiembrie s-a produs cel puțin câte un cutremur. Specialiștii pun totul pe seama faptului că rotația Pământului a încetinit puțin. De asememenea, până la finalul anului sunt așteptate multe cutremure în toată lume!

Miercuri, 21 noiembrie infp.ro a înregsitrat un nou cutremur. Seismul s-a produs în județul Buzău, fiind al doilea în decurs de doar câteva ore.

Cutremur în județul Buzău, la ora 01:04:50 cutremur in judetul Buzau, localizat manual. Coordonate: latitudine 45.5071; longitudine 26.4035. Magnitudinea seismului este de : 2.4, adancime: 113km.

Cutremur în județul Buzău. Marți seară un seism de 3,2 grade pe Richter s-a produs în județul Buzău.

Seismul a fost înregistrat la o adâncime de 170 de kilometri, în apropierea oraşelor Nehoiu (12 km), Covasna (36km), Întorsura Buzăului (37km), Vălenii de Munte (48km), Târgu Secuiesc (52km).

O femeie a crezut că a dat norocul peste ea, dar s-a ales cu o plângere penală! Habar nu avea că era filmată! S-a văzut ... Ultimă oră! Ce se întâmplă cu pilonul 2 de pensii, după ce a fost anunțată reducerea contribuției!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x