Antena Căutare

Cutremur în România. E al doilea în decurs de câteva ore! Ce se întâmplă

Cutremur în județul Buzău, miercuri 21 noiembrie. Este al doilea în decurs de câteva ore. Institutul Național de Fizică a Pământului are coordonatele seismului.

Cutremur în România. E al doilea în decurs de câteva ore! Ce se întâmplă
cutremur

Cutremur în județul Buzău, România, miercuri 21 noiembrie. Este al doilea în decurs de câteva ore. Institutul Național de Fizică a Pământului are coordonatele seismului.

Cutremur în județul Buzău, la ora 01:04:50 cutremur in judetul Buzau, localizat manual. Coordonate: latitudine 45.5071; longitudine 26.4035. Magnitudinea seismului este de : 2.4, adancime: 113km.

Cutremur în județul Buzău. Marți seară un seism de 3,2 grade pe Richter s-a produs în județul Buzău.

Seismul a fost înregistrat la o adâncime de 170 de kilometri, în apropierea oraşelor Nehoiu (12 km), Covasna (36km), Întorsura Buzăului (37km), Vălenii de Munte (48km), Târgu Secuiesc (52km).

Cutremur în județul Buzău. De ce există atâtea cutremure

O echipă de cercetători a avertizat încă de anul trecut că este posibil ca, potrivit rezultatelor unui studiu pe care l-au făcut, cutremurele să se țină lanț până la finalul anului 2018. Ei au stabilit și care este cauza acestui fenomen.

Motivul pentru care anul acesta poate fi unul plin de cutremure până la final este, potrivit acestui studiu, că rotația Pământului a încetinit puțin.

Potrivit specialiștilor, media este de 15 cutremure majore în lume, au existat și ani în care media s-a situate între 25 și 30, iar intervalele de timp dintre acești ani cu mai multe seisme au fost relative egale.

sursa foto: evz.ro

Curentul electric va fi întrerupt miercuri în București și două județe! Zonele afectate, în următoarele ore... Peste o mie de români mor anual, uciși de această boală. S-a lansat un program care ar putea reduce acest bilanț cutremu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x