Antena Căutare

Dacă vizitați Coreea de Nord, ar fi bine să știți ce vă este interzis să faceți

Viața oamenilor din Coreea de Nord nu este deloc ușor de expus în poze. Cu toate astea, fotograful Eric Lafforgue a avut ocazia să viziteze Coreea de Nord în anul 2008, iar de curând a început să își publice fotografiile pe contul lui de Instagram. Toate comentariile pe care le veţi vedea deasupra pozelor îi aparțin lui Eric. In urmă cu ceva timp, fotograful spunea că cei care vizitează Coreea de Nord nu au voie să facă fotografii.

Viața oamenilor din Coreea de Nord nu este deloc ușor de expus în poze. Cu toate astea, fotograful Eric Lafforgue a avut ocazia să viziteze Coreea de Nord în anul 2008. De curând a început să își publice fotografiile pe contul lui de Instagram.

În urmă cu ceva timp, fotograful spunea că cei care vizitează Coreea de Nord nu au voie să facă fotografii.

"Fiecare vizitator este avertizat să nu realizeze fotografii fără acordul ghizilor care sosesc de la Phenian. Dar, în realitate, este imposibil ca ei să poată monitoriza totul, în special atunci când câlătoresti cu grupuri de turiști.

Ei insistă să nu faci poze cu militari și nimic care să arate sărăcia, chiar și atunci când le explici că aceasta există peste tot in lume.

La Phenian, numai elitei ii este permis să locuiască acolo unde nu vezi adevărata sărăcie, dar imediat ce ajungi în mediul rural, este o cu totul altă realitate", a explicat fotograful.

Trebuie să citești! Părintele Calistrat desființează tot ce știam despre religie: "Să nu crezi în preot, nici în pi... Bărbat prăbușit la metrou. Circulația trenurilor a fost oprită: "A fost solicitat ajutorul SMURD"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x