Antena Căutare

De miercuri, vremea se mai incalzeste. Vezi prognoza meteo pana vineri!

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o informare meteorologica valabila de pe 10 pana pe 13 aprilie. Potrivit meteorologilor in acest interval pe arii extinse in jumatatea de nord a tarii si in zonele deluroase din sud, dar izolat si in restul teritoriului, temperaturile minime vor cobori sub limita de inghet si se va produce bruma.

Incepand de miercuri vremea se incalzeste simtitor, insa de Paste este posibil sa apara conditii de ploaie.

PROGNOZA METEO PENTRU RESTUL SAPTAMANII:

LUNI NOAPTE (9/10 aprilie)
Vremea va fi rece. Cerul va fi mai mult senin in majoritatea regiunilor, exceptand sudul tarii si zona de munte, unde vor mai fi unele innorari si pe arii restanse precipitatii slabe, ploi in Oltenia si Muntenia si fulguieli la munte. Vantul va sufla slab pana la moderat. Temperaturile minime se vor situa intre -6 si 4 grade, mai scazute in depresiuni pana spre -9 grade. Spre sfarsitul intervalului se va semnala bruma in jumatatea nordica a tarii si local, mai ales la deal, in rest.

MARTI (10 aprilie)
Desi temperatura aerului va creste usor, vremea va fi rece, mai ales dimineata si noaptea. Cerul va fi variabil in Oltenia si Muntenia, unde izolat vor fi conditii de ploaie slaba, precum si in zona Carpatilor Meridionali unde mai sunt posibile fulguieli trecatoare. In restul teritoriului cerul va fi mai mult senin. Vantul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 9 si 15 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -5 si 3 grade. Spre sfarsitul intervalului se va produce bruma in nordul si centrul tarii si pe arii restranse, mai ales in zonele deluroase, in celelalte regiuni. Presiunea atmosferica va fi in usoara scadere.

MIERCURI (11 aprilie)
Vremea va continua sa se incalzeasca usor. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua in vestul si sud-vestul tarii, iar noaptea si in celelalte regiuni, dar numai cu totul izolat va ploua slab. Vantul va sufla slab pana la moderat, cu unele intensificari in partea de vest a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 10 si 19 grade, iar cele minime se vor situa intre 0 si 10 grade, usor mai coborate, spre -3 grade, in depresiuni, unde vor fi conditii de bruma. Presiunea atmosferica va continua sa scada.

JOI (12 aprilie)
Vremea va fi in general instabila in jumatatea de vest a tarii, unde vor fi innorari temporar accentuate si local averse si descarcari electrice. In restul teritoriului cerul va fi variabil si astfel de fenomene se vor semnala pe arii restranse, spre seara si noaptea. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in vestul si sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 12 si 21 de grade, iar cele minime se vor situa intre 1 si 9 grade.

VINERI (13 aprilie)
Cerul va avea innorari, mai accentuate ziua in nordul, centrul si estul tarii, iar noaptea in sud-vest, unde local vor fi ploi, mai ales averse, insotite izolat de descarcari electrice. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari in zona montana inalta. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 13 si 23 de grade, iar cele minime se vor situa intre 2 si 12 grade.

Citeste si Jurnalul!

Foto: EPA / Intact Images

VIDEO! Un taximetrist a ramas fara permis dupa ce a depasit o masina... BACALAUREAT 2012: Elevii din TOATE centrele de examen vor fi supravegheati video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x