Live acum
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Ultimă oră! Dincă, de urgență la spital! Motivul pentru care a fost nevoie de intervenția medicilor!

Gheorghe Dincă a ajuns de urgeță la Spitalul Penitenciar Jilava, unde a fost supus unor investigaţii medicale şi ţinut sub supraveghere. Medicii au acționat imediat și nu au l-au lăsat să aștepte prea mult!

De ultimă oră! Dincă a ajuns de urgență la spital! Psihiatrul a acționat imediat, acesta suferind de o boală greu tratabilă

În urma unor controale minuțioase, psihiatrul spitalului a hotărât să îi administreze un tratament medicamentos lui Gheorghe Dincă.

S-a constatat că acesta suferă de depresie, boală ce i s-a declanşat în timpul detenției.

Se pare că presupusul criminal trebuie tratat și ținut sub observație pentru că depresia îi poate afecta felul în care gândește, în cazul de față, presiuna imensă care s-a pus pe el de când au ieșit la suprafață ororile de la Caracal au dus la tulburarea acestuia. Are nevoie de observare atentă să nu recurgă la gesturi extreme pentru a scăpa de povara faptelor sale!

Ce este depresia?

Depresia este o afectiune medicala serioasa care poate influenta in mod negativ starea, gandirea si comportamentul. Depresia se poate manifesta prin diverse simptome, cele mai des intalnite fiind un sentiment profund de tristete si pierderea marcanta a interesului fata de orice fel de activitati.

  • Modificari ale poftei de mancare care duc la pierdere sau crestere in greutate
  • Insomnie sau somn prelungit
  • Pierderea energiei si oboseala marcanta
  • Anxietate sau iritabilitate
  • Un sentiment de lipsa de valoare si vinovatie neadecvate
  • Dificultate in gandire, concentrare si capacitatea de a lua decizii
  • Ganduri de moarte sau suicid si tentative de a le duce la indeplinire.

CITEȘTE ȘI:

Ștefan Risipițeanu a batjocorit-o pe Luiza împreună cu Dincă! Cei doi s-au confruntat față-n față și au cedat

„Mi s-a aprins becul. Voiam doar sex!”. Noi mărturii tulburătoare ale lui Gheorghe Dincă! A vrut să le plătească pe fete! Câți bani le-a oferit și cum le-a omorât

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro