Antena Căutare

Denis a dispărut din Caracal, după ce a plecat de la liceul la care este elev! Băiatul a fost văzut cărând un troler

Denis are 16 ani si este elev la un liceu din Caracal. A fost dat dispărut de familie, după ce acesta n-a mai ajuns acasă, în comuna natală, după ce a plecat de la internatul școlii. Poliţia a demarat căutările.

Denis are 16 ani si este elev la un liceu din Caracal. A fost dat dispărut de familie, după ce acesta n-a mai ajuns acasă, în comuna natală, după ce a plecat de la internatul școlii. Poliţia a demarat căutările.

Tatăl tânărului, care este din comuna olteană Scărişoara, a anunţat joi după-amiază poliţia, semnalând că tânărul Denis Bernardo Naidin a plecat din internatul Liceului Teoretic „Ionică Asan“ şi că este de negăsit, notează Antena 3.

Tot ce se ştie este că şi-a strâns hainele într-un troler şi a plecat fără să spună cuiva ce intenţii are. Semnalmentele tânărului sunt: 1,70 metri înălţime, păr blond, tuns scurt, ochi căprui, constituţie atletică. În momentul plecării acesta purta blugi bleumarin, hanorac de culoare verde şi pantofi sport albi, având asupra sa trolerul respectiv.

Potop în România: În Bacău plouă de peste zece ore. Drum acoperit de ape, pe care șoferii nu pot înainta... Decontare navetă cadre didactice 2019: Cum se face și acte necesare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x