Antena Căutare

Descinderi la locuintele unor presupusi hoti de masini de lux din Capitala

Perchezitii in aceasta dimineata in Capitala. Politistii si procurorii au descins la opt adrese. O retea care se ocupa cu furtul masinilor de lux a fost pusa pe butuci de politisti si procurori. Au fost 8 descinderi si 11 persoane retinute au fost duse la audieri in acest caz.





In urma perchezitiilor au fost depistate patru persoane din Bucuresti, respectiv, Dumitru P., de 24 de ani, Adrian S., de 28 de ani, Marius-Claudiu F., de 21 de ani, Ionel-Dorinel L., de 21 de ani.

Cei patru sunt suspectati de savarsirea, in perioada aprilie - noiembrie 2010, a mai multor fapte de talharie si furt, potrivit unui comunicat transmis de Politia Romana.

Gruparea Giulesti este specializata in comiterea de furturi si talharii din societati comerciale si din zone unde sunt amplasate ATM-uri, atat in Bucuresti cat si in alte judete ale tarii, precum si de furturi auto.

Modul de operare al hotilor era simplu. Furau masinile din strainatate si le vindeau in Romania sau declarau ca masina cumparata in leasing le-a fost furata, dupa care obtiuneau asigurarea si revindeau masina.


Student moldovean, prins in flagrant in timp ce incerca sa vanda cannabis... Codul Muncii nu va genera angajari pe termen scurt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x