Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Descoperire terifiantă în Capitală! Trupul unei tinere de 31 de ani a fost găsit fără suflare într-un parc din sectorul 6

Sâmbătă dimineață, Poliția Capitalei informează că a făcut o descoperire tragică! O femeie a fost găsită moartă, în Parcul Păcii din Sectorul 6 din București. Sesizarea a venit prin apel la 112, iar corpul femeii a fost transportat la INML, polițiștii încercând să afle ce s-a întâmplat.

Trupul unei tinere de 31 de ani a fost găsit fără suflare într-un parc din sectorul 6

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului Morți Suspecte – Serviciul Omoruri.

Sâmbătă dimineața, în jurul orei 8:00, a fost sesizat prin apel 112 faptul că într-un parc din sectorul 6 este o femeie moartă, informează Poliția Capitalei.

Trupul femeii a fost ridicat și transportat la Institutul Național de Medicină Legală (INML) pentru efectuarea necropsiei.

„Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs decesul”. Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia avea 31 de ani. În locul unde a fost găsită se aflau mai multe pastile, fiind luat în calcul şi suicidul.â

Din surse neoficiale, se vehiculează că lângă trupul neînsuflețit al tinerei au fost găsite niște pastile, însă rămâe ca anchetatorii să stabilească dacă a fost vorba de o sinucidere.

Recomandari