Antena Căutare

Fiica cea mare a militarului mort subit nu știe că tatăl ei a decedat. Dezvăluiri sfâșietoare: ”Copila îşi aşteaptă părintele acasă de Crăciun!”

Tragedie în familia unui militar din Constanţa. Tânărul care ar fi împlinit ieri 36 de ani a murit după ce a fost plimbat de la un spital la altul, fără să i se pună un diagnostic clar. La câteva minute după ce ar fi fost lăsat să plece acasă, bărbatul a căzut secerat. În urma lui au rămas două fetiţe - de cinci ani şi de 10 luni, care vor face Crăciunul fără tatăl lor

Marinarul Ionuţ Marinescu, caporal pe Fregata Regele Ferdinand, era de câteva luni acasă. În urmă cu o săptămână s-a simţit rău şi a ajuns la spital.

”Pe parcursul internării evoluția pacientului a fost favorabilă în sensul ameliorării clinice urmând să confirme și ameliorarea biologică. Din nefericire, în cursul zilei de duminică a apărut un eveniment supraacut care a dus la decesul pacientului.”, a declarat dr. Ana Maria Iancu, medic primar boli infecțioase.

Apropiaţii spun că înainte de a fi internat, militarul trecuse prin alte două spitale. Iniţial ar fi mers la Spitalul Militar.

De acolo ar fi fost trimis la Spitalul Clinic de Urgenţă din Constanţa unde ar fi asteptat 10 ore sa il vada un medic. Pentru că era suspect de hepatită, a fost trimis la Spitalul de Boli Infecţioase. Pe 22 decembrie, cu o zi înainte să împlinească 36 de ani, ar fi trebuit să plece acasă. Dar starea lui de sănatate s-a înrăutăţit brusc şi nu a putut fi salvat.

Marinarul a murit în urma unui stop cardio-respirator. Familia şi apropiaţii sunt şocaţi, mai ales că nu ştiau să sufere de vreo boală cronică.

”Nu știu să fi avut vreo boală. Se plângea de o migrenă.”, a declarat unul dintre colegii lui.

În urmă cu un an, în timp ce era în misiune, Ionuţ a cerut sprijin pentru fetiţa lui cea mare. Se afla în misiune, iar ministrul Apărării de la acea vreme i-a întins o mână de ajutor.

”Este impropriu spus că știam povestea. Întâmplarea face că am stat de vorbă cu colegul nostru. În urmă cu un an a avut nevoie de ajutor, fiica cea mare era bolnavă. Acum este bine, dar încă își așteaptă tatăl acasă.”, a declarat Mihai Fifor, fost ministru al Apărării.

O cantitate de 10,6 tone de artificii a fost găsită de poliţiştii din Ilfov într-un spaţiu neautorizat... Cele mai căutate produse de la târgurile de Crăciun. Adevărata bătălie se dă pe telemea cu busuioc și pe cârnații de biv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x