Live acumFilm: O bucla in timp
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Detalii înfiorătoare ies la iveală despre crima de la Buzău! Ce s-a întâmplat, de fapt, în noaptea în care Valentina a murit în chinuri de neimaginat

Studentul din Bucureşti acuzat că şi-a incendiat fosta iubită era sub influenţa drogurilor la momentul atacului. 

Studentul din Bucureşti acuzat că şi-a incendiat fosta iubită era sub influenţa drogurilor la momentul atacului.

Anchetatorii au primit rezultatele analizelor biologice care au stabilit că acesta a consumat băuturi alcoolice şi substanţe interzise în seara în care a ajuns în apartamentul victimei din Buzău.

Valentina, tânăra moartă în incendiul din Buzău, a fost ucisă! Fostul ei iubit, acuzat de omor calificat

Tânărul ar fi vrut să se răzbune pe motiv că fata intervenea în relaţia pe care acesta o are în prezent. Suspectul se află acum în arest preventiv.

Procurorii spun că Valentina a murit în incendiul provocat de fostul ei iubit, şi nu în urma loviturilor primite. Anchetatorii verifică dacă acesta a avut complici.

Vineri seara, în apartamentul Valentinei se strânseseră cinci persoane. Printre invitați era și fostul ei iubit, Cosmin Dan. La un moment dat, între cei doi a izbucnit o ceartă. Tânărul era furios! I-a reproșat Valentinei că încearcă să îi saboteze noua relație. Totul a început în momentul în care Cosmin a primit pe telefon o fotografie cu Valentina și Anisia, actuala iubită, însoțită de mesajul „Știm tot!”.

Ai curaj să citești? Dezvăluiri înfiorătoare despre crima din Buzău! Acesta este adevărul despre cum a murit Valentina

Valentina trăia atunci când a fost stropită cu benzină și incendiată. Și nici singură în apartament. Alte persoane, invitate la petrecere, s-au ascuns, speriate de atacul lui Cosmin, în baie. Din cauza incendiului, au rămas blocați. Criminalul s-a întors și i-a ajutat să fugă, înainte ca apartamentul să fie cuprins de flăcări.


Recomandari