Antena Căutare

Dinu Patriciu, primele declaratii dupa transplantul de ficat: "Planuiesc sa revin in Romania pentru afaceri"

Dinu Patriciu a slabit 30 de kilograme, dar se simte bine si peste putin timp va fi externat de la Milano, acolo unde a facut un transplantul de ficat. Omul de afaceri a facut si primele declaratii dupa dificila interventie prin care a trecut. "Planuiesc sa revin in Romania pentru afaceri", a spus Dinu Patriciu.

Dupa transplantul de ficat pe care l-a facut la Milano, Dinu Patriciu se recupereaza bine. Operatia realizata de 12 medici a costat 150.000 de euro. Zvonul care il acuza ca a plecat de la clinica din Milano fara sa plateasca o factura de 14.000 de euro l-a determinat pe Dinu Patriciu sa riposteze. Prietenul sau, Sorin Rosca Stanescu, a publicat pe pagina lui de Facebook mesajul afaceristului roman care infirma zvonurile.

“Ieri seara, tarziu, Dinu Patriciu a trimis un sms cu textul pe care l-am publicat. Probabil, presupun pe parcursul zilei de ieri fie a deschis telefonul si a aflat din mesaje ce se intampla, fie a deschis internetul”, a declarat Sorin Rosca Stanescu.

"Draga Sorin,
Stirile recente privind starea mea de sanatate sunt in mare masura false. Aduc la cunostinta celor interesati ca sunt in continuare in perioada de recuperare in cadrul unei clinici din Milano. Nu sunt si nu am fost in situatia de a avea datorii fata de niciun fel de autoritati medicale."

Dinu Patriciu va mai ramane internat o saptamana.

"Confirm ca am trecut, inainte de Craciun, printr-o operatie de transplant de ficat, care a decurs bine. Dupa o saptamana in sectia de terapie intensiva, am inceput recuperarea. Acest proces absolut normal pentru o astfel de situatie va mai dura aproximativ doua-trei luni, conform estimarilor medicilor care ma supravegheaza."

Dupa ce va fi externat, afaceristul va mai sta cateva luni in Milano. Trebuie sa ramana sub supravegherea medicilor care l-au operat pentru analize si tratament post operator.
Doar ca acum, Dinu Patriciu se gandeste deja la afacerile pe care le-a lasat neincheiate in Romania si vrea sa revina birou: "Doresc sa mentionez, in final, ca imediat ce cadrele medicale care supravegheaza evolutia recuperarii mele imi vor permite, planuiesc sa ma intorc in Romania pentru a continua activitatile.

Dinu Patriciu este unul dintre cei mai cunoscuti oameni de afaceri, care a povestit cum a ajuns sa fie unul dintre milionarii romaniei: “Primul milion l-am facut foarte greu, dar l-am facut in primul an dupa nouazeci din cateva proiecte”.

Dinu Patriciu suferea de ciroza intr-o forma avansata si a fost supus unui transplant de ficat.

Foto: Intact Images

EXCLUSIV! Parintii bebelusilor salvati din iadul de la Maternitatea Giulesti inca nu au fost despagubiti... Clasa pregatitoare va ramane in scoli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x