Antena Căutare

Doi batrani sarmani din Cluj Napoca, oropsiti de soarta si de boala

Unul pentru celalalt. Asa au ramas doi batrani sarmani din Cluj Napoca, oropsiti de soarta si de boala. Unul este paralizat iar celalalt tocmai si-a pierdut un picior. Asa ca nu au cum sa se descurce. Vecinilor li se rupe inima de mila lor si-i mai ajuta din cand in cand, dar mai mult nu pot nici ei. Iar cei doi soti au nevoie de ingrijiri permanente

Intr-o casa cu pereti scorojiti, printre haine si farfurii cu resturi de mancare, doi batrani zac la pat. Le tin de urat doar cateva pisici, care insa nu le pot purta si de grija.

In ultimii 8 ani, sarmanul om si-a ingrijit sotia paralizata. Saptamana trecuta, medicii i-au amputat si lui un picior, din cauza complicatiilor provocate de diabet. Acum au ramas amandoi in voia sortii.

Pana in vara, batranul primea 500 de lei pe luna ca ingrijitor pentru sotia sa. Banii au fost redirectionati catre ONG-uri ce sa se ocupe de persoanele cu handicap din judet. Pana acum, nimeni nu a venit sa se intereseze de soarta lor.

Este nevoie de o noua ancheta pentru ca, in acest moment, niciunul dintre membri nu este in masura sa aiba grija unul de celalalt. Acum au ramas cu 900 de lei pe luna. Mai mult de jumatate din bani se duc pe medicamentele de diabet, ulcer si inima. Cu restul se chinuie sa plateasca facturile si sa nu moara de foame.

Cei doi batrani ar avea nevoie de cineva care sa aiba grija zi si noapte de ei sau sa fie internati intr-un centru specializat.

Dosarul fiului Sorinei Placinta va fi rejudecat... Zeci de familii din Arad au fost inselate de o firma care se ocupa de montarea centralelor individuale de gaz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x