Antena Căutare

Doi suceveni făceau Live pe Facebook atunci când au ajuns cu maşina pe acoperişul unei case!

Live-ul pe Facebook face din nou victime la volan! De data aceasta, doi tineri din Suceava au ajuns cu maşina pe acoperişul unei case în timp ce pasagerul făcea un Live pe Facebook, susţin surse din anchetă!

Live-ul pe Facebook face din nou victime la volan! De data aceasta, doi tineri din Suceava au ajuns cu maşina pe acoperişul unei case în timp ce pasagerul făcea un Live pe Facebook, susţin surse din anchetă!

Imaginile sunt de-a dreptul incredibile! Autoturismul de teren a traversat patru curţi până când s-a oprit.

Vehiculul ar fi fost condus cu viteză pe o şoseaua udă. Martorii le-au povestit anchetatorilor că cei doi prieteni ar fi fost atenţi la un Live pe care îl făceau pe Facebook exact înainte de producerea accidentului.

Maşina de teren a ajuns, într-un mod greu de explicat, pe acoperişul unei case din satul Oniceni, judeţul Suceava. Şoferul a fost scos cu greu din maşină de către pomperii de la descarcerare. La spital a ajuns şi prietenul lui.

Live-ul la volan face victime!

În urmă cu o lună, nouă români au murit pe o şosea din Ungaria în timp ce şoferul era în direct pe Facebook.

UPDATE: PANICĂ în România după ce un AVION a aterizat forțat într-o LOCALITATE. Autoritățile sunt în ALERTĂ... În piețe au apărut ouăle VERZI de găină! Cu ce sunt diferite față de cele obișnuite?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x