Antena Căutare

Doi tineri care au tâlhărit o femeie pe o stradă din Bucureşti, arestaţi

Doi tineri care au tâlhărit o femeie pe o stradă din Sectorul 5 al Capitalei au fost arestaţi. Tinerii i-au sustras femeii geanta şi mai multe bucuri, după ce au ameninţat-o.

Poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au reţinut doi tineri, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată, pe raza Sectorului 5.

”Cercetările au fost declanşate la data de 17 decembrie 2019, când o femeie de 47 de ani reclama faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 06.30, în timp ce se deplasa pe o stradă, din spate s-au apropiat două persoane necunoscute care, sub ameninţare cu acte de violenţă, i-au sustras geanta, după care au fugit într-o direcţie necunoscută”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

În urma cercetărilor, poliţişti din cadrul Secţiei 19 Poliţie au identificat şi ulterior depistat doi tineri, de 20, respectiv 22 de ani, bănuiţi de comiterea faptei.

S-a stabilit că, în dimineaţa de 17 decembrie 2019, în urma unei înţelegeri prealabile, cei doi s-ar fi deplasat într-un cartier din Capitală şi, după ce au urmărit persoana vătămată, pe o alee situată în spatele unui bloc din Sectorul 5, tânărul de 20 de ani ar fi ameninţat-o, apoi i-ar fi smuls geanta ce conţinea mai multe bunuri, în timp ce tânărul de 22 de ani ar fi asigurat locul, pentru a nu fi surprinşi.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată, respectiv complicitate la tâlhărie calificată, cu cei în cauză în stare de arest preventiv.

Sursa : news.ro

Când se vor schimba buletinele: Va fi obligatoriu ca toată lumea să aibă carte de identitate de la 12 ani... Atenție la escroci! Noua metodă prin care hoții îți fură toți banii din casă. O bătrână a rămas fără agoniseala de-o via...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x