Antena Căutare

Ei sunt tinerii a căror dragoste a învins cancerul! A acceptat să iasă la întâlnire după ce a primit diagnosticul crunt, iar acum s-au căsătorit:”Am avut o nuntă de vis!”

Doi tineri îndrăgostiți iremediabil care au ales să se căsătorească nu și-au sărbătorit doar dragostea, ci și viața, întrucât acest eveniment vine după momente grele prin care au trecut. 

Doi tineri îndrăgostiți iremediabil care au ales să se căsătorească nu și-au sărbătorit doar dragostea, ci și viața, întrucât acest eveniment vine după momente grele prin care au trecut.

Jillian Hanson și Max Allegretti s-au căsătorit, vineri, pe 18 octombrie, iar povestea lor a furat multe lacrimi. În luna iulie a anului 2017, Jillian fusese diagnosticată cu cancer la sân în stadiul doi. Avea doar 25 de ani și nu știa ce o așteaptă. Știa, însă, că nu va fi ușor, însă atunci când Max i-a cerut să iasă la o întâlnire nu i-a spus ”NU”.

Citește și: Durerile abdominale care ascund probleme grave de sănătate. Cazurile de cancer pancreatic au crescut cu 10% în ultimii 30 de ani

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

M-am așezat la masă și i-am spus ce mi se întâmplă.”, a povestit tânăra. Dar Allegretti nu s-a speriat. A lăsat totul pentru a fi alături de femeia care îi cucerise inima, iar acum, doi ani mai târziu sunt soț și soție.

Hanson a urmat mai multe cure de chimioterapie, iar în tot acest timp, partenerul ei i-a fost alături și a ajutat-o să le depășească.

”Chiar dacă era greu pentru Jil să aibă energie și să iasă afară, am plănuit mereu mici surprize, ca să o fac să uite de boală.”, a mai povestit tânărul.

Citește și: Cancerul în România. Cele mai frecvente tipuri de cancer la copii, simptome și tratament

Anul trecut, în ultima zi de chimioterapie, pe 28 februarie, el a cerut-o de soție.

”Mă gândeam la asta de mult timp. Am vorbit cu familia ei și cu prieteni și am decis că această logodnă îi va aduce multă bucurie.”, a mai dezvăluit tânărul care a cerut-o de soție în fața asistentelor și a familiei.

Ba mai mult, atunci când a spus ”DA”, toată lumea din încăpere a izbucnit în lacrimi.

Cu ajutorul unei fundații, însă, cei doi au reușit să-și plănuiască nunta, iar zilele trecute au avut parte de un eveniment așa cum au visat și chiar mai mult, după cum au mărturisit ei.

 Medici ortopezi, obligați să lucreze cu un ghips care nu se întărea! Reacția unității medicale: ”S-a cerut înlocuirea m... Gheaţă cu bacterii periculoase în marile lanţuri de fast-food din România. Medici: "Pot provoca enterocolite și alt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x