Antena Căutare

Doliu în lumea medicală! S-a stins din viață un medic extraordinar din România: "Ați învins moartea cu mâinile goale, ne cerem iertare..."

Alina Lupu, un medic tânăr foarte apreciat în Craiova, a decedat noaptea trecută, după o lungă suferință.

Doliu în lumea medicală! S-a stins din viață un medic extraordinar din România: "Ați învins moartea cu mâinile goale, ne cerem iertare..."
oliu în lumea medicală! S-a stins din viață unul dintre cei mai apreciați medici din România

Alina Lupu a fost medic primar Medicină de Urgență – UPU din cadrul Spitalului Clinic Județean Dolj și SMURD Craiova.

Cei de la UPU și SMURD Craiova au transmis un mesaj emoționant, în care-i mulțumesc celei care a fost doctor Alina Lupu pentru toată munca sa și pentru viețile pe care le-a salvat.

”Doamna doctor, vă mulțumim că ati salvat vieți, că ati dat sansă multor oameni sa trăiască, ca ati invins moartea chiar si cu miinile goale si ne cerem iertare in fața lui Dumnezeu ca noi oamenii de rînd nu am făcut atît de mult pentru dvs!

Dumnezeu a dorit să vă ia la El, il lumea celor drepți, că poate si acolo e nevoie de medici. Dumnezeu sa vă odihnească în pace si sa va fie țărîna usoară! Condoleante familiei, colectivului UPU si SMURD Craiova !”, este emoționantul mesaj.

Știre în curs de actualizare

(sursa: cancan)

România, aproape să-și închidă spațiul aerian! Datorie în valoare de 300 de milioane de euro... Oficial! Cine va putea cumula pensia cu salariul de la stat! Pentru ei se va face excepție! Anunțul ministrului Muncii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x