Antena Căutare

Noi detalii despre asistentul-șef acuzat că a mers la muncă deși fusese infectat cu COVID-19: ”A fost la spital în calitate de pacient!”

Un asistent medical-șef din Constanța este în centrul unui scandal monstru după ce s-a spus că a mers la spital, deși fusese confirmat cu noul coronavirus. 

Conform managerului Spitalului de Urgență din Constanța, bărbatul a mers la spital în calitate de pacient, nu pentru a munci.

"În data de 5 martie a intrat în concediu. Pe 11, la testare, a ieșit pozitiv cu coronavirus, după ce a stat în concediu. El nu a mai fost la serviciu, nu a tratat pacienți, a fost în concediu. Iar apoi a venit ca pacient la spital, nu la muncă", a declarat managerul Spitalului de Urgență din Constanța, Cătălin Nicolae Grasa, la Antena 3.

Oamenii care fug din carantină, împușcați de forțele de ordine! Președintele filipinez: „Dacă îmi faci probleme, te bag în mormânt”

În urma informațiilor apărute în presă, procurorii au pornit o anchetă.

”Ancheta vizează sesizarea din oficiu a organelor de cercetare penală din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale în urma apariţiei în presă în data de 11.03.2020 a informaţiei conform căreia un angajat al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a fost confirmat ca purtător al virusului COVID-19 şi că a fost prezent la muncă fiind deja purtător al acestui virus”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

„Atenție mare! Cea mai bună veste despre COVID-19, de la OMS, e falsă!”. Coronavirusul se transmite prin aer! „Te infectezi și fără să stai lângă un bolnav”

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, este asistent-șef în cadrul Spitalului Județean. Acesta a fost confirmat pozitiv pe 11 martie. Ancheta epidemiologică a arătat că la finalul lunii februarie bărbatul a călătorit împreună cu fiica sa la un concurs de dans în Piatra Neamț. După ce s-a întors în Constanța, acesta a început să se simtă rău însă a fost câteva zile la muncă. Ulterior, după testare, în data de 11 martie a fost depistat pozitiv cu Covid-19.


Răsturnare de situație în Italia! Numărul morților e mult mai mare decât s-a raportat: ”Autoritățile nu-și permit să tes... Medicii care își dau demisia în timpul pandemiei de coronavirus, pedepsiți dur! Guvernul îi va obliga să stea în preaviz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x