Antena Căutare

Scandal monstru la Urgențe, în Spitalul din Satu Mare.Două asistente, împinse și lovite de un pacient nervos

Scandal monstru la  Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, acolo unde un pacient a lovit două asistente și un paznic. Bărbatul recalcitrant i-a lovit pe cei trei și incidentul a fost oprit abia după ce polițiștii au ajuns la fața locului.

Scandal monstru la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare, acolo unde un pacient a lovit două asistente și un paznic. Bărbatul recalcitrant i-a lovit pe cei trei și incidentul a fost oprit abia după ce polițiștii au ajuns la fața locului.

Două femei şi un bărbat care îşi desfăşoară activitatea la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare au fost agresaţi de o persoană recalcitrantă în noaptea de miercuri spre joi, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).

Bărbatul este din Ploiești și e acum cercetat de polițiștii sătmăreni după scandalul provocat la Urgențe. El s-a ales cu trei dosare penale.

Polițiștii spun că au fost sesizați despre incidentul petrecut la Urgențe înainte de ora 2 noaptea și l-au identificat pe bărbatul de 43 de ani din Ploiești care le-a agresat pe cele două femei, dar și pe paznic.

“În aceasta noapte la ora 01.41, polițiștii sătmăreni au fost sesizați prin apelul de urgentă 112 cu privire la faptul ca la Sectia U.P.U. Satu Mare se afla o persoana recalcitranta. Polițiștii au stabilit faptul ca un bărbat, de 43 de ani, din municipul Ploiești, a agresat fizic două femei de 48 și 53 de ani, și un bărbat de 44 de ani, care își desfășoară activitatea la Spital.

În cauza s-au întocmit 3 dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violente", au declarat reprezentanții Poliției.

MS precizează că asigură 10.000 de doze de vaccin gripal pentru copiii cu vârste între şase luni şi trei ani, din catego... Cum se apără directorul surprins beat în curtea școlii: ”Sunt cardiac, doamnă, poate să-mi fie rău oricând!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x