Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

În Capitală, bucureștenii se spală la lighean! Două sectoare nu au apă caldă, de vină sunt țevile șubrezite de timp

De aproape două săptămâni zeci de mii de bucureşteni care locuiesc în sectoarele 2 şi 3 şi sunt racordaţi la reţeaua centralizată au aşteptat în zadar să le curgă apa caldă la robinet. În perioada în care igiena ar trebui să fie esenţială, oamenii sunt nevoiţi să se spele la lighean.

În Capitală, bucureștenii se spală la lighean! Două sectoare nu au apă caldă, de vină sunt țevile șubrezite de timp

Autorităţile dau vina una pe alta, de la revizii, la avarii şi la vechimea ţevilor, dar promit că rezolvă problema. Deşi termenul avansat a expirat aseară, s-a rezolvat doar o parte din problemă, în sectorul 3, unde Termoenergetica a anunţat că a reluat furnizarea apei calde.

Zeci de mii de batrani, tineri, familii si copii au asteaptat apa calda la robinet de mai bine de o saptamana de zile, în unele locuri din Bucuresti. Administratorii nu au ştiut ce să le raspundă. asa ca au adunat doar plangerile scrise.

Primarul general da vina pe revizia de la CET sud, care face ca apa calda sa ajunga mult mai greu in tot Bucurestiul.

Cel putin 200 de puncte termice au fost afectate in Capitala, spun reprezentantii RADET.

e cealaltă parte, reprezentanţii Electrocentralei Bucuresti transmit că problema e alta. Nimeni nu poate ascunde vechimea sistemului de termoficare din Capitală. De mai bine de 30 de ani, Primariile nu s-au ocupat de asta. Vestea buna este că de aseară bucurestenii se bucură, din nou, de confort in locuintele lor. Si in curand, administraţia ar urma să acceseze 300 de milioane de euro, din fonduri europene pentru toate reparatiile necesare.

Recomandari