Antena Căutare

Dovada care spulberă zvonurile potrivit cărora incendiul a fost pus de cineva! Ce spune un martor

Apar tot mai multe declarații din partea martorilor. Una dintre ele ar putea elucida misterul catastrofei din clubul Colectiv. Ce spune un martor despre incendiu.

Apar tot mai multe declarații din partea martorilor. Una dintre ele ar putea elucida misterul catastrofei din clubul Colectiv. Ce spune un martor despre incendiu.

Potrivit informațiilor știute până acum, focul ar fi izbucnit în momentul în care trupa Goodbye to Gravity cânta melodia „The Day We Die”.

Totuși, se pare că acest lucru nu ar fi fost posibil, căci aceasta a fost prima melodie din concert, iar incendiul a izbucnit la aproximativ 30-40 de minute de la începere.

Mai mult decât atât, un utilizator Youtube a postat comentariul:

„Un martor a precizat că au fost 4 artificii, două mai mici și două mai mari. În imaginile de mai sus le vedeți pe cele mai mici, de la început. La jumătatea concertului au fost folosite celelalte două mai mari, care au produs și incendiul.”

Unele surse vorbeau despre faptul că stâlpul nu s-ar fi putut aprinde, căci artificiile erau mult prea departe de burete, fapt ce a născut ipoteza unui foc pus special.

Această declarație de pe Youtube ar putea să demonstreze faptul că show-ul a cuprins mai multe tipuri de artificii, iar cele care au urmat au fost și cele care au provocat incendiul.

Citește și:

Dramele din curtea spitalului! „Acolo stau părinții, în frig, să nu cumva să le moară copiii și să nu fie acolo...”

Doctorul care a încercat să-l salveze pe eroul Claudiu Petre povestește ce s-a întâmplat cu adevărat! Misterul morții a fost elucidat!

Apar dovezi noi! Filmarea arată că incendiul nu a izbucnit în timpul melodiei „The Day We Die”! Ce s-a întâmplat cu adevărat

Se afla în clubul de lângă atunci când a izbucnit incendiul, dar a sărit în ajutor: "Aveam sânge, scrum şi piele de... ȘI EI VOR SĂ AJUTE! Mesaje impresionante primite la TELEDONUL INTACT: ”Sunt în scaun cu rotile, picioarele nu-mi foloses...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x