Dragoş Săvulescu s-a predat, la Napoli! Câți ani va petrece la închisoare

Omul de afaceri Dragoş Săvulescu, care era dat în urmărire internațională, s-a predat la o secţie de poliţie din Napoli, poliţiştii italieni transmiţând o informare în acest sens autorităţilor din România.

Dragoș Săvulescu

Dragoş Săvulescu era dat în urmărire internaţionată după ce, în februarie 2019, el a primit o pedeapsă de cinci ani de închisoare în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje din Constanţa.

Ulterior sentinţei, el a fugit din România. Poliţiştii din Italia au transmis un mesaj prin care îşi anunţau omologii că Săvulescu se află în custodia lor, conform surselor citate.

Mai departe, actele vor fi trimise la Curtea de Apel Bucureşti, iar această instanţă va dispune extrădarea lui. Apoi, autorităţile române vor traduce mandatul instanţei în limba italiană şi îl vor trimite la Napoli.

Instanţa din Italia este cea care va stabili ce se întâmplă cu Dragoș Săvulescu până la momentul în care va fi adus în ţară, potrivit Mediafax.

Omul de afaceri Dragoş Săvulescu, fost acţionar la FC Dinamo, a fost dat în urmărire internaţională, după ce nu a fost găsit de poliţişti pentru ca aceştia să pună în aplicare sentinţa de cinci ani şi şase luni de închisoare primită în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje din Constanţa. Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie i-au condamnat în bfebruarie 2019 pe inculpaţii din dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri din Constanţa, deciziile fiind definitive.

Fostul primar al Constanţei Radu Mazăre a fost condamnat la nouă ani de închisoare cu executare, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa Nicuşor Constantinescu a fost condamnat la cinci ani de închisoare, fostul acţionar FC Dinamo Cristian Borcea a fost condamnat şi el la cinci ani de închisoare, iar omul de afaceri Dragoş Săvulescu, şi el fost acţionar la Dinamo, la cinci ani şi şase luni de închisoare.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri