Antena Căutare

Dumnezeu i-a aprobat "demisia" lui Mile

Jurnalistul Mile Carpenisan, a carui inima a incetat sa mai bata luni dupa-amiaza, este inmormantat astazi la Cimitirul Rusu Sirianu, din orasul sau natal Timisoara. Membrii familiei indoliate si sute de prieteni, colegi sau amici il conduc pe ultimul sau drum. Drumul ce duce la "demisia oficiala din functia de adult". Dumnezeu sa-l odihneasca!



DEMISIE OFICIALA
Subsemnatul, Mile Carpenisan, va aduc la cunostinta decizia irevocabila de a demisiona oficial din functia de adult pe care o detin acum abuziv.

Dupa o analiza detaliata a situatiei, m-am hotarat sa ma retrag si sa preiau atributiile unui copil de sase ani jumate, cu toate drepturile si indatoririle pe care le-am avut candva, dar la care am renuntat cu prea mare usurinta (...)

Vreau sa stau intins la umbra unui copac,cu un pahar de limonada in mana si cu ochii la norii pufosi care alearga pe cer, intrebandu-se cu uimire de ce adultii nu fac la fel.
Vreau sa ma intorc in trecut, la vremurile cand viata era simpla. Atunci cand tot ce stiam se rezuma la cele sapte culori, cinci poezii, zece cifre si vocea mamei care ma chema la masa cand nu imi era foame (...)

Ce s-a intamplat cu timpul cand aveam impresia ca moartea este un concept de poveste, ca doar imparatii batrani mor ca sa faca loc pe tron printilor tineri, casatoriti cu printese castigate in urma ultimei zmeiade? (...)

Vreau sa ma reintorc la vremea cand toti copiii citeau carti folositoare, cand muzica era neotravita, cand televiziunea era pentru stiri si emisiuni de familie, fara violenta implicita la fiecare zece secunde (...)

Imi iau angajamentul ca nu o sa imi pese de ratele casei, de facturile de telefon, curent, gaze, apa, gunoi, cablu Tv si Internet, asigurari pentru masini, asigurari de anatate, taxe anuale de proprietate, credit-carduri, iarba netaiata, computerul virusat si faptul ca masina a inceput sa vrea la mecanic.
Va asigur ca nu o sa fiu pus in incurcatura atunci cand o sa fiu intrebat: "Ce-o sa te faci cand o sa cresti mare?", deoarece acum stiu: vreau sa fiu COPIL (...)

Gata, stop, cedez! Demisionez din functia de ADULT



ORDINUL NATIONAL "SERVICIUL CREDINCIOS" PENTRU MILE

Inmormantat cu onoruri militare
Ordinul telefonic a ajuns in seara de marti la Garnizoana Timisoara. Medalia si decretul vor ajunge miercuri la Timisoara, iar medalia va fi oferita familiei. In termeni militari, distinctia echivaleaza gradul de locotenent din armata romana, motiv pentru care Mile va fi inmormantat cu onoruri militare. Garda si salvele vor fi executate de Scorpionii Galbeni, militari ai Batalionul 32 Infanterie "Mircea".

Condoleante familiei!

Mama surogat, o alegere riscanta... Tentativa de sinucidere la doar 12 ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x