Antena Căutare

După 21 de zile pe ape străine, “Mircea” se întoarce acasă! Aduce cu el 100 de marinari “proaspăt botezaţi cu acordul Zeului Neptun”

Forţele Navale Române vor avea de joi, 5 iulie, 100 de marinari noi. După un tur de 31 de zile, dintre care 21 pe mare şi 10 în trei porturi, tinerii marinari se vor întoarce acasă, gata să îşi înceapă noua carieră în slujba României. Vor fi aşteptaţi cu emoţii de familie şi prieteni, în Portul Militar Constanţa.

După 21 de zile pe ape străine, “Mircea” se întoarce acasă! Aduce cu el 100 de marinari “proaspăt botezaţi cu acordul Zeului Neptun” Galerie
nava-scoala mircea se intoarce acasa | facebook.com

Forţele Navale Române vor avea de joi, 5 iulie, 100 de marinari noi. După un tur de 31 de zile, dintre care 21 pe mare şi 10 în trei porturi, tinerii marinari se vor întoarce acasă, gata să îşi înceapă noua carieră în slujba României. Vor fi aşteptaţi cu emoţii de familie şi prieteni, în Portul Militar Constanţa.

Nava-şcoală “Mircea” va reveni în această săptămână în Portul Militar Constanţa după ce un marş internaţional de instrucţie de 31 de zile, dintre care 21 pe mare şi 10 în trei porturi, tinerii marinari parcurgând cu acest prilej peste 2.400 de mile marine.

După 21 de zile pe ape străine, “Mircea” se întoarce acasă! Aduce cu el 100 de marinari “proaspăt botezaţi cu acordul Zeului Neptun”

nava-scoala mircea se intoarce acasa

facebook.com

Potrivit unui comunicat al Forţelor Navale, nava-şcoală „Mircea" se va întoarce acasă joi, 5 iulie, ora 11.00, după 31 de zile, din care 21 pe mare şi 10 în porturile Bari, Tivat şi Pireu, efectuând astfel marşul internaţional de instrucţie desfăşurat pentru pregătirea cadeţilor germani şi români.

“Cei aproximativ 100 de cadeţi se vor întoarce în România marinari, botezaţi cu acordul Zeului Neptun, dar şi absolvenţi ai stagiului de practică, după ce au susţinut colocviul final în timp ce traversau, în drum spre Constanţa, strâmtoarea Dardanele. Aceste noi reuşite nu ar fi putut fi posibile fără cursurile şi fără lucrările de matelotaj efectuate în Marea Neagră, fără urcatul în arboradă în Marea Marmara, fără navigatul pe vele în albastrul Mării Egee, fără şcoala de rame desfăşurată în Marea Adriatică şi fără realizarea exerciţiilor de abandonul navei, cu lăsarea plutei la apă şi urcarea în aceasta în largul Mării Ionice”, au precizat reprezentanţii Forţelor Navale.

Alături de echipajul de bază al navei, la bord s-au aflat 48 de elevi din anul I ai Şcolii Militare de Maiştri Militari de Marină „Amiral Ion Murgescu”, 51 de cadeţi şi 14 instructori germani.

După 21 de zile pe ape străine, “Mircea” se întoarce acasă! Aduce cu el 100 de marinari “proaspăt botezaţi cu acordul Zeului Neptun”

nava-scoala mircea se intoarce acasa

facebook.com

5000 de locuri bugetate oferite pentru licență de Universitatea Politehnica din București... Vremea 4 iulie. Prognoza meteo anunță furtuni cu fulgere. Când vine canicula...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x