Antena Căutare

După 40 de ani, s-a găsit un nou album Queen! Vezi când va fi lansat

In 20 noiembrie 1974 trupa Queen a lansat ultimul lor single, "Seven Seas of Rhye ‘’ pe care l-au cântat în emisiunea muzicală britanică "Top of the Pops".

In 20 noiembrie 1974 trupa Queen a lansat ultimul lor single, "Seven Seas of Rhye ‘’ pe care l-au cântat în emisiunea muzicală britanică "Top of the Pops". După această apariție televizată biletele de la sala de concerte Rainbow din Londra au fost epuizate, de aceea producătorul a decis, în urma succesului prevăzut , să filmeze concertul și să-l înregistreze pentru un album live.

Proiectul a fost ulterior amânat, în favoarea celui de-al treilea album al trupei, "Sheer Heart Attack", până au uitat de el. Astăzi, după 40 de ani , ‘’albumul «Queen: Live at the Rainbow '74» a iesit în sfârșit la suprafață, cu o serie de piese neprețuite", a declarat compania Eagle Rock Entertainment.


În septembrie vor lansa toate melodiile proiectului, mixate și remixate , "Flick Of The Wrist", "Killer Queen", "Seven Seas Of Rhye" si "Stone Cold Crazy" sunt doar câteva din piesele de rezistență a albumului.

Vremea cu Flavia Mihăşan: "Soarele şi-a luat o vacanţă nemeritată. Sunt anunţate precipitaţii!"... Cioacă, condamnat DEFINITIV la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru uciderea Elodiei Ghinescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x