Live acum
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

El este românul care colindă“ parcările din Germania şi duce şoferii de TIR la vot cu maşina personală

El este românul care ”colindă” parcările colindă“ parcările din Germania şi duce şoferii de TIR la vot cu maşina personală

Constantin Troncotă, românul care colindă parcările din Germania

Un român stabilit în Germania ”colindă” parcările cu maşina personală pentru a duce şoferii de TIR la vot, la turul 2 al alegerilor prezidenţiale. Pvestea lui Troncotă Constantin a fost făcută de un alt român, care a fost impresionat de gestul lui.

"El este Troncotă Constantin! ...Un Super Român care merge din parcare în parcare şi bate în uşile tuturor tirurilor cu numere de România, pentru ai duce pe Români să voteze, cu maşina personală. Gestul lui m-a emoţionat maxim şi mi-a dat speranţa ca Romania este pe cale de vindecare.

FELICITARI drag compatriot! Gestul tau merita sa fie cunoscut de cei care iubesc România!!! #Romaniasevindeca!!!", a scris Ionuţ Florinel Moldoveanu pe Facebook.

Pe de altă parte, Constantin Troncotă a postat şi el pe pagina sa de Facebook fotografii cu şoferii de TIR pe care i-a ajutat să ajungă la vot, îndemnându-i şi pe românii din ţară să meargă la vot. "Astăzi în planul meu nu este altceva decât să ajut şoferii de tir să ajungă #şîei la vot. Du-te la vot, nu lăsa pe alţii să aleagă pentru tine!", a scris acesta, pe Facebook.

Recomandari