Antena Căutare

Imagini ȘOCANTE. Elevă lovită cu capul de tablă de o învăţătoare! Copila de nouă ani ar fi leşinat în drum spre casă

O învăţătoare din Teleorman are dosar penal după ce şi-ar fi lovit eleva cu capul de tablă. Iar copila de nouă ani ar fi leşinat în drum spre casă. Bunica se plânge că şi-a dus nepoata direct la spital. Şi-apoi, a sesizat Poliţia. De cealaltă parte, reprezentanţii instituţiei de învăţământ spun că, de fapt, copilul este cel care are un comportament nepotrivit. Mai ales pentru că părinţii sunt plecaţi să muncească în străinătate.

"Copilul meu a fost bătut într-un mod grosolan de către doamna învăţătoare cu palmele şi a fost dată cu capul de tablă!"

Sunt cuvintele postate pe Facebook de bunica unei eleve de nouă ani de la o şcoală din Turnu Măgurele. Femeia a făcut plângere la Poliţie după ce fetiţa ar fi leşinat în drum spre casă.

Învăţătoarea de la Liceul Marin Preda din Turnu Măgurele spune că niciodată nu a atins un elev. Lucrează de peste 30 de ani în învăţământ şi nu este de acord cu astfel de gesturi. Copila ar fi făcut o criză de nervi după ce a fost prinsă cu telefonul în timpul orei de limba română.

Zeci de elevi dintr-o şcoală din România, ÎN PERICOL DE MOARTE! Momente GROAZEI s-au petrecut în câteva secunde... Prognoza meteo pentru weekendul 12 - 13 mai. Meteorologii anunță FENOMENE CIUDATE în mai multe zone din România!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x