Antena Căutare

Elevii olimpici si premianti au fost recompensati de guvern cu peste doua milioane de lei

138 de elevi premiati la olimpiadele si concursurile scolare, unitatile de invatamant din care provin, dar si profesorii lor au fost premieti de Guvern. Valoarea premiilor s-a ridicat la peste doua milioane de lei.

La ceremonia de premiere care a avut loc astazi, la Guvern, a participat si premierul Victor Ponta. „Nu pot decat sa va urez mult succes, sa spun ca imi doresc cat mai des sa aveti aceasta recunoastere a meritelor dumneavoastra si ca imi doresc, foarte multi dintre dumneavoastra, sa ramaneti sa munciti si sa traiti in Romania, pentru ca lucrul asta, cu elitele noastre, nu s-a mai intamplat de foarte mult timp”, a declarat primul-ministru.

Potrivit Mediafax, premiile au fost acordate unui numar de 138 de elevi, care au obtinut 155 de distinctii. Cuantumurile pentru premiile elvilor s-au ridicat la: 12.180 lei pentru medalie de aur si premiul special pentru punctaj maxim, 9.430 lei pentru medalie de aur sau premiul I, 8.080 lei pentru medalie de argint sau premiul II, 5.770 lei pentru medalie de bronz sau premiul III si 3.940 lei pentru mentiune.

Foto: Intact Images

Fulgi de nea la Baile Harghita! Temperatura a ajuns la -2 grade Celsius... Condamnari de pana la cinci ani in cazul traficului cu ovule de la clinica Sabyc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x