Antena Căutare

”Elodia”, îngropată în grădina casei? Mama femeii din Slatina, dispărută de 11 ani, a avut un semn paranormal

O femeie este dispărută de 11 ani, iar mama sa caută să-i facă dreptate. Daniela este o tânără care la 37 de ani din Slatina și care a dispărut dintre cei dragi fără urmă.

O femeie este dispărută de 11 ani, iar mama sa caută să-i facă dreptate. Daniela este o tânără care la 37 de ani din Slatina și care a dispărut dintre cei dragi fără urmă.

Deși 11 ani au trecut, mama fetei, tanti Mărioara, încă speră să o găsească în viață, deși experiențele paranormale din trecut nu o lasă să creadă asta. Mai mult, femeia îl bănuiește pe soțul femeii că ar fi omorât-o și ar fi îngropat-o în grădina mamei sale.

”Ar fi împlinit în luna mai 48 de ani. Sub nicio formă, fiica mea nu mai trăiește. N-a fost o mamă care să-și părăsească copiii (...) M-am visat în grădină la mama lui. Într-un colț îndepărtat era un veceu, făcut din scândură. Era ea la ușa veceului și am strigat-o. I-am făcut semn să vină. Ea mi-a făcut semn că nu poate. Între noi era ca un pod de materie fecală uscată. Când eu îi făceam semn să o ia pe lângă gard să vină spre mine, mi-a spus: hai să mergem, nu vezi că nu poate să vină?”, a mărturisit mama dispărutei.

Sora fetei a intrat în direct la ”Răi da buni” de la Antena Stars: ”E imposibil ca un om să dispară de la o zi la alta. Nu am avut avocați. A fost un proces pentru fată, de-a ne da dreptul legal de a vedea fetița ei. Sora mea avea telefon mobil, dar numărul său a ajuns la mama soacră. Aparatul a rămas acasă, alături de buletin, pașaport etc. Își lua telefonul mereu atunci când pleca. Mie soțul ei mi-a spus că a ieșit noaptea târziu pe ușă și atât”.

Iarna continuă să creeze probleme! Meteorologii au prelungit codul galben de viscol pentru mai multe județe... Românii se întorc acasă din minivacanța de 1 Decembrie! Cum arată la această oră Valea Prohovei, județul Brașov, dar și ...
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate. Află explicațiile specialiștilor
Procrastinarea poate fi un semn al problemelor serioase de sănătate, spun experții. Însă ce...
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023. Peștii au parte de câștiguri financiare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 29 ianuarie 2023 vine cu vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Metode sustenabile pentru a slăbi sănătos. Ce sfaturi îți recomandă dieteticienii
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x