Antena Căutare

(P) Ești la un pas de a fi executat silit? Iată cum te poate scăpa de pedeapsă un avocat de drept fiscal din Timișoara

Universul antreprenoriatului presupune o dezvoltare multidirecțională, deoarece, pentru succesul unui business, nu trebuie să deții doar cunoștințe din domeniul ariei de activitate vizate de firma pe care o conduci, ci și legislație și economie

Află cum poți solicita ajutorul unui avocat de drept fiscal în Timișoara

. Începutul este unul destul de dificil și poți ajunge să te pierzi în termene și comunicări, motiv pentru care se poate întâmpla ca firma ta să fie pasibilă de executare silită din partea organelor fiscale.

Ca regulă general valabilă, organul fiscal local poate dispune și aplica o procedură de executare silită în situația în care o firmă nu își plătește, în termenul stabilit de lege, obligațiile fiscale datorate bugetului local al unei unități administrativ – teritoriale.

În cazul în care firma ta este vizată de o astfel de procedură, solicită cu încredere ajutorul unui avocat Drept Fiscal Timisoara, iar acesta te poate ajuta să depășești cu bine momentul, fără a se ajunge la aplicarea pedepsei. Un avocat specializat din cadrul biroului de avocatură Gociu & Asociații poate prelua de la tine povara și te poate ajuta să rezolvi speța în favoarea firmei tale.

Un specialist în domeniu știe întotdeauna pașii care trebuie urmați pentru amânarea punerii în aplicare a unei proceduri de executare silită, așa că te va ajuta să soluționezi cauza cât mai rapid și în beneficiul firmei tale. Un avocat de Drept Fiscal din Timișoara iti poate asigura inițierea procedurii de mediere, care trebuie să respecte următorii pași:

  • firma notifică organul fiscal cu privire la intenția sa în termen de 15 zile de la primirea somației. La notificare, avocatul va anexa documente și informații care să susțină situația economică și financiară a firmei;
  • în termen de 10 zile de la primirea notificării, organul fiscal are obligația de a organiza o întâlnire cu avocatul de Drept Fiscal din Timișoara care reprezintă firma, în vederea inițierii procedurii de mediere.

Iată în ce constă procedura de mediere inițiată în numele firmei tale de un avocat de Drept Fiscal din Timișoara:

  • clarificarea întinderii obligației fiscale înscrise în somație, dacă ai obiecții cu privire la aceasta;
  • analiza de către organul fiscal local împreună cu firma a situației economice și financiare a acesteia în scopul identificării unor soluții optime de stingere a obligațiilor fiscale, inclusiv posibilitatea de a beneficia de înlesnirile la plată prevăzute legal;
  • rezultatul medierii, dar și soluțiile optime de stingere a obligațiilor fiscale, ce se vor consemna într-un proces verbal;
  • pe parcursul procedurii de mediere, organul fiscal poate dispune măsuri asiguratorii;

În cazul în care, în termen de 15 zile de la finalizarea medierii, nu se stinge debitul sau nu se solicită înlesnirea la plată, atunci organul fiscal local va continua măsurile de executare silită. Din acest motiv, un avocat Drept Fiscal Timișoara îți va asigura asistență și consiliere juridică în toate etapele acestui proces, astfel încât să te asigure de respectarea tuturor termenelor legale.

Niciodată nu e prea târziu, așa că dacă ți-a scăpat din vedere plata impozitelor și taxelor locale aferente firmei tale, trebuie să știi că nu e totul pierdut. Salvează-ți firma de executare silită cu ajutorul specialiștilor. Lasă avocații să-și facă treaba și tu concentrează-te, în continuare, pe dezvoltarea business-ului tău!

Rugăciunea puternică pe care să o rostești în Postul Paștelui. Îți va elibera sufletul de griji și de păcate... Sătul de oraș, o nouă serie de reportaje Observator, Antena 1, din această seară, la ora 19.00...
Cum te afectează echinocțiul de primăvară, în funcție de zodie
Lumina zilei care își face mai mult simțită prezența și vreme caldă sunt semne evidente...
Horoscopul zilei de 25 martie 2023. Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 martie 2023 spune că Taurii trebuie să aibă mai multă grijă de ei și...
Parteneri
Prăjitură cu cremă de mac și crumble. Un deliciu garantat
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x