Antena Căutare

Excursiile si taberele scolare, organizate EXCLUSIV de agentiile de turism

Elevii si profesorii depind, din acest an, de agentiile de turism daca vor sa mearga intr-o tabara scolara. Masura a fost luata pentru a se evita problemele in ceea ce priveste cazarea sau transportul

Concret, toate inspectoratele scolare judetene vor primi o dispozitie prin care, orice excursie ce implica elevi, nu se mai poate organiza, decat cu un dosar, aferent fiecarei deplasari. Raportul trebuie sa contina licenta de turism a agentiei si polita de asigurare.

De asemenea, in caz de defectiune a autocarului, firma trebuie sa asigure, in termen de cateva ore, un alt mijloc de transport.In plus, ei sunt profesionisti, cunosc implicatiile si stiu cum sa se comporte cu turistii. In acest mod si parintii sunt mai linistiti.

Norma a fost luata si ca urmare a tragediei petrecuta in urma cu o saptamana, de la Busteni, acolo unde o eleva de 13 ani a murit in tabara de matematica.

Incendiu in centrul Capitalei: Un bloc a fost evacuat. Doi adulti si trei copii au avut nevoie de ingrijiri medicale... A inceput sezonul reducerilor in marile magazine!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x