Căutare Live

Facebook şi Instagram declară război dietelor şi tratamentelor miraculoase care promit rezultate imposibile

Facebook şi Instagram declară război dietelor şi tratamentelor miraculoase care promit rezultate imposibile. O veste absolut imbucuratoare caci asemenea postari au efect negativ asupra tinerilor.

Facebook şi Instagram declară război dietelor şi tratamentelor miraculoase care promit rezultate imposibile. O veste absolut imbucuratoare caci asemenea postari au efect negativ asupra tinerilor.

După ce a interzis imaginile violente, reteaua de socializare a anunţat măsuri severe împotriva produselor şi reţetelor de scădere în greutate, dar şi serviciilor de chirurgie estetică expuse agresiv. Iar minorii nu vor mai avea acces la astfel de reclame, în care de multe ori apar vedete.

De curând, Kim Kardashian, care are 148 de milioane de umăritori pe instagram, a fost aspru criticată după ce a promovat pe pagina ei aşa-numitele acadele care suprimă foamea. Pe reţelele de socializare apar tot mai multe reclame, la ceaiuri sau pastile care ar avea efecte miraculoase.

Decizia de a bloca o parte dintre reclamele de acest gen a fost luată după s-a ajuns la concluzia că tinerii pot dezvoltae anxietate faţă de aspectul lor fizic, dar şi pentru că, în cea mai mare parte, produsele sunt neavizate de autorităţile din domeniu.

Dezinformarea, mai ales pe subiecte legate de sănătate este uriaşă pe reţelele de socializare arată mai multe studiile efectuate în ultimii ani.

În privinţa dependenţei de internet, Organizaţia Salvaţii Copiii a arătat că cei mai mulţi adolescenţi români petrec în medie trei-patru ore pe zi cu telefonul conectat la o reţea de socializare sau la o platformă video.

Noile reguli vor fi adoptate şi de Facebook care deţine şi instagram. Cele două platforme îşi roagă utilizatorii să denunţe conţinutul impropriu ca să le ajute în misiunea lor de a face spaţiul online mai sigur şi mai sănătos.

Şeful DRPCIV Giurgiu şi un primar din judeţ, reţinuţi... Un român a lovit cu bestialitate, până la inconștiență, trei femei din Marea Britanie! Cine este bărbatul care a îngrozi...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri