Antena Căutare

Falsul chirurg italian, Matteo Politi, îşi deschide o clinică privată „cu cei mai buni medici din Europa” și va oferi servicii medicale gratuite

A fost acuzat că și-a desfigurat mai multe paciente, a fost demascat ca mincinos, dar nu renunță la medicină. Matteo Politi, falsul chirurg italian a anunțat că își va deschide o clinică privată „cu cei mai buni medici din România”. 

A fost acuzat că și-a desfigurat mai multe paciente, a fost demascat ca mincinos, dar nu renunță la medicină. Matteo Politi, falsul chirurg italian a anunțat că își va deschide o clinică privată „cu cei mai buni medici din România”.

„Clinica din POLITI MED CENTER va fi deschis înainte de mult timp cu cei mai buni medici din Europa, în curând când voi termina, voi trimite tuturor prietenilor Facebook şi Instagram o invitaţie la gala din inauguratie cu un cadou de bun venit”, a scris Matteo Politi pe pagina sa de Instagram.

Falsul medic italian a revenit pe rețelele de socializare cu un nou mesaj, în care anunță că va oferi servicii medicale gratuite mai multor categorii de persoane.

„Da, adevărat și sper sa veniți cu toții la inaugurare și voi comunica ca pentru cei tineri sau cei care nu au o situație financiară buna vom oferi servicii gratuite de ginecologie, dermatologie și ORL ! Chirurgie plastica

va mulțumesc pentru sprijinul vostru!”, a anunțat Matteo Politi.

Matteo Politi a fost în arest preventiv în vara acestui an, fiind acuzat că ar fi operat fără drept. Ulterior, magistraţii au ridicat măsura.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 îl acuză pe bărbat de înşelăciune în formă continuată şi simplă şi de exercitarea fără drept a profesiei. În privinţa infracţiunii de înşelăciune, italianul e acuzat că a păgubit două persoane, spunându-le că este proprietarul unei clinici private şi că le poate închiria un spaţiu în cadrul unităţii. Acesta i-a păgubit pe cei doi reclamanţi de o sumă de bani achitată ca garanţie pentru închirierea spaţiului.

Vremea în București pe șapte zile. Temperaturile scad brusc! Când vin poile... Aeroportul Băneasa va fi redeschis! Terminalul a fost deja consolidat la exterior, iar în interior lucrările vor începe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x