Antena Căutare

Fetele dispărute din Caracal ar fi fost arse, într-un incinerator artizanal, în curtea unui mecanic auto. Telefonul Alexandrei, crucial în găsirea celor două

Descoperire tulburătoare în cazul fetelor dispărute în județul Olt. Potrivit unor surse, anchetatorii au găsit, într-un incinerator artizanal, oase calcinate, care se presupun că ar aparține celor două fete. 

Descoperire tulburătoare în cazul fetelor dispărute din Caracal, județul Olt. Potrivit unor surse, anchetatorii au găsit, într-un incinerator artizanal, oase calcinate, care se presupun că ar aparține celor două fete.

Anchetatorii au descins, vineri dimineață, în locuința unui mecanic auto, bănut că ar fi cel care a luat-o la ocazie pe una dintre cele două fete dispărute. Conform unor surse din cadrul anchetei, adresa a fost identificată după ce, în cursul zilei de joi, s-ar fi interceptat semnalul telefonului fetei in comuna Dobrosloveni.

Polițiștii bănuiesc la adresa respectvă locuiește bărbatul care a luat-o la ocazie pe Alexandra Măceșeanu, în Caracal, oamenii legii identificându-i mașina cu ajutorul imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere.

Medicii legiști fac deja cercetări la fața locului. Anchetatorii încearcă să stabiliească dacă oasele găsite în incineratorul artizanal sunt umane și dacă acestea au vreo legătura cu disparițiile celor două adolescente.

Pe Facebook a apărut în urmă cu puţin timp o fotografie, însoţită de un mesaj şocant: „Fetele dispărute din CARAL au fost găsite ARSE pe strada CRAIOVEI nr. 169 aku o oră”, conform adevărul.ro

Fetele dispărute din Caracal ar fi fost arse, într-un incinerator artizanal, în curtea unui mecanic auto. Telefonul Alexandrei, crucial în găsirea celor două

Două cazuri similare. Fete dispărute după ce au făcut autostopul

În primele informații apărute în presă, era vorba de două dispariţii trase la indigo, ambele în Caracal. O adolescentă de 15 ani e de negăsit de mai bine de 24 de ore, după ce s-ar fi urcat într-o maşină la ocazie. În condiţii similare a dispărut şi o altă elevă, în urmă cu aproape patru luni, într-o localitate învecinată. Şi familiile, şi criminaliştii se tem că cele două au fost răpite.

Alexandra a fost văzută ultima dată miercuri seara, când urca într-o maşină, la ocazie, lângă Caracal, spun surse din poliţie. De acasă ar fi plecat, însă, încă de dimineaţă. De atunci, mama nu mai ştie nimic de ea.

Patru persoane și-au pierdut viața în urma unui accident rutier pe DN71... IGSU anunţă că s-au semnalat erori la transmiterea unor mesaje de avertizare prin Ro-Alert...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x