Căutare Live

Fiica primarului din Deva, infectată și ea cu noul coronavirus. Tânăra și-a făcut selfie în ambulanță: ”Nu ne lăsăm!”

Primarul orașului Deva, Florin Oancea, se numără printre persoanele infectate cu noul coronavirus, iar în urmă cu puțin timp, el a dezvăluit că și fiica lui a fost infectată cu COVID-19.

Fiica primarului din Deva, infectată și ea cu noul coronavirus. Tânăra și-a făcut selfie în ambulanță: ”Nu ne lăsăm!”

”Dragi prieteni,
Am primit în această după-amiază rezultatele testării epidemiologice pentru familia mea.

Soţia şi băiatul – rezultate NEGATIVE, deci nu sunt infectaţi cu virusul COVID – 19
Fata mea – din păcate, rezultat POZITIV - şi acum a ajuns alături de mine, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara.

”Ai vrut să ucizi 3.000.000 de oameni. Ce naiba suflet poți avea, frumoaso?” O singură femeie ține o țară în șah!

Şi-a făcut şi un selfie în ambulanţa care a adus-o, făcând semnul victoriei, draga de ea.

Nu ne lăsăm! Cu credinţă şi speranţă vom trece peste toate încercările vieţii!”, a precizat primarul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Revoltător! 12 persoane, între care un copil și trei cadre medicale, infectate cu noul coronavirus de o tânără iresponsabilă. Ce a făcut femeia după ce s-a întors din Italia

Primăria Deva a fost închisă

Primarul Devei, Florin Oancea şi administratorul public Adrian David Nicolae au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19), după ce au mers la reuniunea BPN a PNL la care a participat şi senatorul Vergil Chiţac, primul politician român confirmat pozitiv cu noul coronavirus, motiv pentru care unitatea va rămâne închisă cel puțin 14 zile.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Actriţa Olga Kurylenko, celebra Bond Girl, a fost infectată cu noul coronavirus: ”Febra și oboseala mi-au dat bătăi de c...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri