Antena Căutare

„Dacă ești șmecher și te ține, ieși!”. Un tânăr de bani gata, live uluitor, pe Facebook! S-a lăudat că încalcă restricţiile și a sfidat poliţilştii! Surpriză uriașă pentru el! VIDEO

Fiul unui afacerist din Olt a avut o întâlnire cu autoritățile, vineri, de 1 Mai, după ce, într-un live pe Facebook, s-a filmat la volan, cu un pistol în mână, și a înjurat oamenii legii.

„Avem de toate! Nu ne e frică în oraș. Avem și de alea, și de alea (arătând, între altele, un pistol, ce s-a dovedit ulterior a fi o brichetă n.r.)”, a spus tânărul, în live-ul pe care l-a făcut pe Facebook.

Timp de câteva secunde, tânărul, care se plimba cu iubita pe străzile din Pitești, și-a luat mâinile de pe volan, ca să gesticuleze, la fel de „șmecher”, cu pistolul în mână, îndemându-i și pe alții să îi urmeze exemplul.

„Dacă ești șmecher și te ține, ieși după ora 22:00 din casă, plătești 20 de milioane, că dacă ești șmecheri, te ține buzunarul – ieși din casă, e normal. Dacă nu, stai acasă. E foarte simplu”, a mai spus tânărul.

Apoi, tânărul de 20 de ani s-a lansat într-o tiradă de înjurături la adresa polițiștilor și jandarmilor.

Tânărul a fost prins de polițiști, pe o stradă pe care oamenii legii au organizat un filtru. Agenții l-au oprit sub pretextul unei verificări și l-au anunțat că era căutat.

Toată bravura l-a „costat" pe tânăr 22.000 de lei. Amendată a fost și iubita lui, care era pe scaunul din dreapta. Ea are de plată 2.000 de lei.

Poliţişti înconjuraţi şi ameninţaţi de zeci de oameni, în Blaj! De la ce a pornit scandalul. Șapte persoane, reținute. V... Un nou tratament minune împotriva COVID-19 ar putea ajunge în România! Sunt două medicamente! Când ar urma să fie la dis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x