Live acumChefi la Cutite (r)
Prime Time 20:30X Factor

Suceava are un nou un focar de Covid-19. Un bărbat mort, altul în stare critică și alți 30 infectați la Mănăstirea Putna

Un nou focar de coronavirus a fost depistat la Suceava, la Mănăstirea Putna, acolo unde un bărbat a murit și alți 31 de călugări au fost infectați cu Covid-19. Unul dintre ei se află în stare gravă.

Suceava are un nou un focar de Covid-19. Foto ilustrativă

Profimedia Images

31 de călugări au ajuns vineri noapte la SpitalulJudețean Suceava, după ce au fost descoperiți infectați cu coronavirus. Călugării au fost transportați de mai multe echipaje ale Ambulanței, notează Antena 3.

”Sunt internați. Cei mai mulți au forme ușoare, sunt asimptomatice. Sunt internați în spital. Directorul medical se ocupă și face o reevaluare. Ei au fost reevaluați ieri de medicul infecționist. Au stabilit tehnica terapeutică. Cam așa e situația. Nu pune niciunul dintre ei probleme.”, a declarat Anatolii Buzdugan, managerul interimar la Spitalul din Suceava.

Bărbat mort de Covid-19 la Mănăstirea Putna din Suceava

Testarea întregii comunități de la Mănăstirea Putna a fost decisă săptămâna trecută, după ce un bărbat care locuia în mănăstire a murit, iar conducerea Direcției de Sănătate Publică Suceava a început o anchetă epidemiologică, mai scrie sursa citată.

Recomandari