Antena Căutare

Fostul politist Cristian Cioaca a avut astazi doua procese

Fostul politist Cristian Cioaca a iesit astazi din arest. Numai pentru cateva ore, pentru a fi prezent la cele doua procese ale sale, unul de la Tribunalul Bucuresti si altul de la Curtea de Apel. Aflat deja la cel de-al doilea mandat de arestare Cioaca a cerut sa fie cercetat in stare de libertate

Primul proces a avut loc la Curtea de Apel. Ca sa-i convinga pe judecatori ca Elodia traieste avocata lui Cioaca le-a amintit de existenta unui martor mai vechi care ar fi vazut-o in viata, la o luna de la disparitie. “Elodia a fost vazuta in luna septembrie 2007. Un martor care a lucrat cu ea a vazut-o si afirma ca doar daca doua persoane sunt identice, doar in acele conditii se poate discuta ca nu a fost Elodia”, a declarat Maria Vasii, avocata lui Cioaca.

Fostul politist, care se afla la cel de-al doilea mandat de arestare a cerut la Tribunalul Bucuresti revocarea masurii preventive. Judecatorii vor da o sentinta peste doua zile. “Nu are nimeni dreptul sa-l discrediteze si sa-l supuna un dispret public. Modul in care e pusa problema clientului meu arata un linsaj”, a mai precizat avocata fostului politist.

Cristian Cioaca nu pare deloc incantat ca magistratii au cerut sa fie supus unei expertize psihiatrice. Le-a spus ca a avut un comportament ireprosabil in ultimii cinci ani si ca este victima unei inscenari.

Audierile angajatelor M.A.I. continua la sediile inspectoratelor din tara... Griul Bucurestiului, griul indiferentei: peste 0,5 milioane de euro aruncate printre crapaturile de la Unirea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x