Antena Căutare

Galati: Oamenii cartita, platiti sa branseze ilegal proprietarii, la conductele cu apa calda

Oamenii-cartita au speriat Galatiul. La adapostul noptii, sapa tuneluri pe sub pamant ca sa aiba apa calda la robinet fara sa plateasca. Un astfel de tunel ilegal a fost descoperit astazi. Are zeci de metri lungime si pune in pericol strada si casele pe sub care trece. Un barbat care s-a trezit cu apa in casa a chemat politia.

Oamenii cartita sunt, cu alte cuvinte, muncitori platiti de proprietari sa-i lege apa altora. Adica sapa un tunel care trece pe sub o strada, o casa si iese pe o alta strada. La cel care a comandat lucrarea, pe care oamenii cartita au dus-o la bun sfarsit.

N-ar fi stiut nimeni ce e sub pamant daca un barbat care locuieste in zona nu ar fi sunat la Politie. S-a trezit cu baia si bucataria inundate.

“Doi baieti au iesit de acolo si unul din canalizare si am intrebat ‘Aveti aprobari pentru asa ceva?’. Si au fugit”, spune barbatul. Semn ca nu aveau nicio aprobare. Chiar si asa au lucrat o saptamana intreaga, mai ales noaptea.

“S-au folosit de apa mea si la un moment dat le-am spus ‘Daca se surpa casa, se sparge vreo teava, ei ce fac?’.”, povesteste reclamantul.

Sositi la fata locului, muncitorii de la firma de apa si canal s-au crucit.

“Se fura apa acum asa cum se fura curentul S-a bransat la stalp si gata! Astia suntem noi, romanii!”, sunt de parere niste muncitori profesionisti.

Functionarii primariei au ramas cu miratul. Proprietarul care ar fi comandat lucrarea parca a intrat in pamant.

Botosani: O tanara si-a imbolnavit iubitul cu virusul HIV, in mod constient... Masuri de siguranta: UE implementeaza un volum maxim pentru aparatele portabile la care ascultam muzica...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x