Antena Căutare

Gestul scandalos pe care o femeie l-a făcut într-un supermarket! Angajații au rămas oripilați: „Tipul ăsta de obscenitate este scandalos”

O femeie din Statele Unite ale Americii a intrat într-un magazin Walmart unde a pus în aplicare „o nouă provocare de social media” - a urinat pe cartofi. Angajaţii supermarketului au rămas şocaţi când au văzut gestul scârbos făcut de femeie. 

O femeie din Statele Unite ale Americii a intrat într-un magazin Walmart unde a pus în aplicare „o nouă provocare de social media” - a urinat pe cartofi. Angajaţii supermarketului au rămas şocaţi când au văzut gestul scârbos făcut de femeie.

Nu se ştie exact unde a avut loc incidentul, dar autorităţile din West Mifflin au făcut publică o fotografie cu femeia surprinsă de camerele de supraveghere din magazin.

Se pare că un angajat a anunţat poliţia spunându-le că că a găsit urină pe podeaua de lângă zona unde erau expuşi cartofii.

Gestul scandalos pe care o femeie l-a făcut într-un supermarket! Angajații au rămas oripilați: „Tipul ăsta de obscenitate este scandalos”

Un martor a declarat pentru XPXI: „Prima mea reacţie a fost de groază. Mi-am dat seama că unii oameni au probleme care i-ar putea determina să facă lucruri considerate neobişnuite”.

Într-o declaraţie publică, făcută pentru un post de televiziune, un reprezentant al lanţului de magazine Walmart a spus: „Tipul ăsta de obscenitate este scandalos şi imediat am eliminat produsele afectate şi am igienizat zona pentru a ne asigura că este curată şi sigură pentru clienţi”.

Ulterior, autorităţie au identificat-o pe femeie drept Grace Brown, relatează Daily Star.

Sursă: gândul.ro

O româncă din Focșani se luptă cu autoritățile pentru a nu-și pierde copilul în favoarea unui cetăţean britanic: „Am tot... Structura noului an școlar a fost definitivată! Elevii încep școala pe 9 septembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x