Antena Căutare

Gestul scandalos pe care o femeie l-a făcut într-un supermarket! Angajații au rămas oripilați: „Tipul ăsta de obscenitate este scandalos”

O femeie din Statele Unite ale Americii a intrat într-un magazin Walmart unde a pus în aplicare „o nouă provocare de social media” - a urinat pe cartofi. Angajaţii supermarketului au rămas şocaţi când au văzut gestul scârbos făcut de femeie. 

O femeie din Statele Unite ale Americii a intrat într-un magazin Walmart unde a pus în aplicare „o nouă provocare de social media” - a urinat pe cartofi. Angajaţii supermarketului au rămas şocaţi când au văzut gestul scârbos făcut de femeie.

Nu se ştie exact unde a avut loc incidentul, dar autorităţile din West Mifflin au făcut publică o fotografie cu femeia surprinsă de camerele de supraveghere din magazin.

Se pare că un angajat a anunţat poliţia spunându-le că că a găsit urină pe podeaua de lângă zona unde erau expuşi cartofii.

Gestul scandalos pe care o femeie l-a făcut într-un supermarket! Angajații au rămas oripilați: „Tipul ăsta de obscenitate este scandalos”

Un martor a declarat pentru XPXI: „Prima mea reacţie a fost de groază. Mi-am dat seama că unii oameni au probleme care i-ar putea determina să facă lucruri considerate neobişnuite”.

Într-o declaraţie publică, făcută pentru un post de televiziune, un reprezentant al lanţului de magazine Walmart a spus: „Tipul ăsta de obscenitate este scandalos şi imediat am eliminat produsele afectate şi am igienizat zona pentru a ne asigura că este curată şi sigură pentru clienţi”.

Ulterior, autorităţie au identificat-o pe femeie drept Grace Brown, relatează Daily Star.

Sursă: gândul.ro

O româncă din Focșani se luptă cu autoritățile pentru a nu-și pierde copilul în favoarea unui cetăţean britanic: „Am tot... Structura noului an școlar a fost definitivată! Elevii încep școala pe 9 septembrie...
Legume bogate în fibre pe care e indicat să le consumi, potrivit specialiștilor
Consumul de legume aduce o mulțime de beneficii pentru sănătate. De asemenea, poate fi o...
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023. Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 iunie 2023 spune că Berbecii sunt sfătuiți să se concentreze pe...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x