Antena Căutare

Gigi Becali îşi face propria ligă, la Poarta Albă!

Gigi Becali va fi în sfârşit ce şi-a dorit mereu: patron, antrenor şi jucător. Milionarul îşi face propria ligă, după gratii. Un campionat de fotbal-tenis şi unul de fotbal între echipele deţinuţilor de la poartă sunt propunerile pe care le va face Becali conducerii penitenciarului.

Gigi Becali va fi în sfârşit ce şi-a dorit mereu: patron, antrenor şi jucător. Milionarul îşi face propria ligă, după gratii. Un campionat de fotbal-tenis şi unul de fotbal între echipele deţinuţilor de la poartă sunt propunerile pe care le va face Becali conducerii penitenciarului. Gigi n-are de gând să facă tuşa şi chiar dacă îl cam doare spatele, se va băga la joc. De când s-a transferat la Valu lui Traian, Becali s-a mai liniştit. Şi-a primit în vizită mama, săptămâna trecută.

Lui Gigi Becali i s-a făcut dor de minge. Şi de un şut la poartă, ca în vremea când se distra cu Hagi în cantonamentul Stelei. Aşa că a făcut un plan, pe placul colegilor de celulă şi nu numai: un campionat de fotbal-tenis, pe secţii, la Poarta Albă.

Un pic de mişcare nu strică. Ba chiar ajută. Pentru că, dacă vine cu propuneri de reeducare a deţinuţilor, va conta pentru Becali. Adică va figura cu "evidenţieri la dosar". Şi nu numai! Pe baza aşa-numitelor "credite", Becali ar putea ieşi, măcar câteva zile, din închisoare, in permisie, să-şi mai facă ordine în afaceri şi să-şi vadă cele trei fete.

La Poarta Albă, Becali e şef de celulă. Colegi are vreo 18, de o echipă, cu tot cu rezerve. Dar îi convine că a plecat de la Jilava. A scăpat din "cuşcă" şi are şi mai mulţi tovarăşi de table.

Statistica Ministerului de Interne: 250.000 de români deţin o armă de foc. Atacurile armate, în creştere... Univeristăţile din Marea Britanie îşi doresc studenti romani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x