Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Greta Thunberg, adolescenta care luptă împotriva încălzirii globale, va traversa Atlanticul cu barca unor români. Cine este vloggerița care i-a sărit în ajutor activistei

Greta Thunberg, adolescenta de 16 ani care luptă împotriva încălzirii globale, va traversa Atlanticul, până în Spania, împreună cu o vloggeriţă de origine română.

Elayna Cărăuşu este fiica unui român stabilit în Australia şi, împreună cu soţul şi fiul ei, călătoreşte în jurul lumii cu un catamaran. Tinerii nu au stat pe gânduri când au auzit că suedeza, care a mobilizat milioane de oameni prin mesajele ei de protecţie a mediului, caută un mijloc de transport nepoluant spre Spania. I-au propus Gretei să urce la bord cu ei, iar anunţul oficial a fost făcut pe Instagram.

Tânăra activistă este aşteptată în Europa, la conferinţa pentru climat care are loc la Madrid.

Conform biografiei postate pe un site de profil, Elayna Cărăușu are 26 de ani, este născută în Australia, dar tatăl ei s-a născut în România, iar mama în Austria. Activista suedeză a ajuns în America la finalul lunii august, la bordul unui iaht de curse deținut de nepotul prințului Albert al II-lea de Monaco.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro