Antena Căutare

Hacker roman, arestat pentru atacarea Pentagonului si a NASA

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT)-Serviciul teritorial Timisoara l-a arestat pe hackerul roman cunoscut sub pseudonimul TinKode, pentru spargerea serverelor NASA si ale Pentagonului.

In varsta de 20 de ani, TinKode este suspectat ca atacat si accesat serverele NASA si ale Pentagonului, in ancheta fiind implicate si autoritatile judiciare americane. De asemenea, hackerul a procedat la postarea si divulgarea datelor informatice de pe aceste site-uri catre public prin intermediul unui jurnal tip blog si a unui site web.

"Procurorii DIICOT efectueaza cercetari fata de o persoana in varsta de 20 de ani, din municipiul Timisoara, sub aspectul savarsirii infractiunilor de acces fara drept la sisteme informatice, prin incalcarea masurilor de securitate si in scopul obtinerii de date informatice, transfer neautorizat de date dintr-un sistem informatic si perturbarea grava a functionarii unui sistem informatic", a anuntat DIICOT-Timisoara.

Intorsura Buzaului, "polul frigului": - 29,3 ºC... VIDEO! Mircea Badea: "Din ce bani s-a facut cheful de la Busteni cu Jeffrey Franks?"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x