Antena Căutare

Horoscop 18 iulie, adus de Camelia Pătrășcanu. O zodie are discuții tensionate cu partenerul de cuplu, alta câștigă bani

Ziua de 18 iulie aduce distracție pe cinste pentru unele zodii. Altele, însă, vor trece prin momente dificile și pot să apară discuții tensionate, potrivit astrologului Camelia Pătrășcanu. 

Berbec - Multe întâlniri, astăzi, unele excesive, mai ales cu mâncare și băutură. Așa că un pic de măsură nu ar strica.

Taur - Distracție multă cu bani puțini. Știu să-și păstreze pentru ei pușculița, dar asta nu înseamnă că nu pot avea o zi foarte frumoasă. Atenție la relația cu un prieten care nu are ideile cele mai bune.

Gemeni - O zi foarte valoroasă, dar dacă își dau atenție. Trebuie să fie mai grijulii cu sănătatea lor, cu timpul lor, așa că nu trebuie să intre în activitățile pe care nu le duc.

Rac - Liniște și pace. Au nevoie să își încarce bateriile și poate de aceea unii preferă o activitate mai discretă.

Leu - Pentru Lei, prieteni, distracție - este foarte multă animație pe harta lor. Pericolele pot veni doar de la cei care depășescu cumva măsura și își pun în pericol sănătatea.

Horoscop de weekend, 18-19 iulie 2020. SFATUL care v-a schimba viața unei zodii! Trebuie neapărat să asculte

Fecioară - Ziua le aduce reușite și realizări mai ales dacă organizează vreo petrecere - au toate șansele să fie apreciată de toată lumea. Altele mai pot însă și să muncească.

Balanță - Sunt în formă, mai ales dacă nu stau pe lângă casă. Fac o deplasare pentru că au un dor de ducă. De asemenea se pot întâlni cu o persoană de care le este foarte dor.

Scorpion - Scorpionii își fac programul în funcție de altă persoană pe care vor să o mulțumească sau nu vor să o supere sau împreună cu care au alcătuit un program inedit.

Care sunt previziunile pentru celelalte zodii, află în clipul de mai sus!

Vama Veche intră în carantină?! Raed Arafat, noi declarații despre răspândirea coronavirusului în România: ”Pot fi luate... Un băiat de 18 ani a murit şi un alt tânăr a fost rănit, după ce maşina în care erau a intrat într-un stâlp de electrici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x