Căutare Live

Horoscopul zilei de 4 februarie! Este o zi norocoasă pentru vărsători

Berbecii sunt foarte ocupaţi astăzi dar au destulă energie pentru a rezolva toate problemele.Cu puţină ambiţie, pot duce la capăt tot ce şi-au propus!Berbecii
sunt foarte ocupaţi astăzi dar au destulă energie pentru a rezolva toate problemele.Cu puţină ambiţie, pot duce la capăt tot ce şi-au propus!

Taurii sunt hotărâţi să câştige bani prin orice mijloace, însa trebuie să fie foarte atenţi la alegerile pe care le fac. Nu vă sacrificaţi tot timpul pentru interese financiare!

Gemenii sunt hotărâţi să rezolve probleme familiale pe care le-au tot amânat. Pot pleca într-o scurtă călătorie sau pot face mici investiţii pentru casa.

Le iese totul aşa cum au sperat, Racilor. Este o zi bună pentru afaceri şi întâlniri cu persoane importante.

Sunt sfătuiţi să-şi amâne afacerile programate pentru astăzi, Leii, pentru că s-ar putea să nu le iasă şi să piardă o sumă importantă de bani.

Nativii fecioară nu sunt foarte comunicativi în această dimineaţă, motiv pentru care relaţiile sociale pot avea de suferit. Însă o duc bine din punct de vedere sentimental.

Balantele au nevoie de sport şi dietă, pentru că kilogramele acumulate în ultimul timp le cam dau bătăi de cap. Sănătate, că-i mai bună decât toate!

Scorpionii
sunt puşi pe glume, sunt carismatici şi pentru că tratează totul cu positivism, au success în afaceri şi în relaţiile de colegialitate.

Săgetătorii
sunt îngânduraţi şi tind să se izoleze. Este recomandat să asculte sfaturile prietenilor şi să aibă încredre în persoana iubită.

Capricornii au nevoie de afecţiune, au senzaţia că persoana iubită îi neglijează şi au nevoie de sfaturi şi încurajări. Moralul sus, Capricornilor!

Vărsătorii
debordează de energie şi entuziasm. Au succes în afaceri şi ies pe locul întâi din orice competiţie.

Nativii Peşti au şanse mari de câştig, fac bani şi din piatră seacă. Este momentul potrivit pentru investiţii.

Se dau 1.700 de lei pentru mame! Există, însă, o condiţie... 400 de romi au fost evacuaţi din Paris: "E mai bine decât în România". Ce afirmaţii au făcut despre ţara noast...
Parteneri
Haine care avantajează minionele. Ce să porți ca să pari mai înaltă
Nu este nimic greșit să fii minionă. E important să apreciem fiecare femeie în parte și suntem de acord cu asumarea și pozitivitatea corpului. E foarte important să te iubești așa cum ești. Dar suntem diferite și dacă nu ai înălțimea dorită, iată o listă cu haine care avantajează minionele.
Catine.ro
Ultimele știri