Antena Căutare

Hunedoara: Doi muncitori, prinşi sub tone de moloz, după prăbuşirea unui turn de extracţie al Exploatării miniere Uricani

Doi muncitori aflaţi într-o autobasculantă au fost prinşi sub tone de moloz, miercuri, după ce un turn de extracţie al Exploatării miniere Urican s-a prăbuşit. Un al treilea muncitor, aflat în acelaşi loc, a reuşit să se salveze.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, un turn de extracţie din incinta Exploatării miniere Uricani s-a prăbuşit.

"Tone de moloz s-au prăbuşit peste o autobasculantă în care se aflau 3 muncitori care lucrau la ecologizarea minei. Unul dintre ei a reuşit să se salveze, în timp ce alţi doi oameni au fost surprinşi sub dărâmături. În cel mai scurt timp, au ajuns la locul surpării echipaje de pompieri ale Detaşamentului Petroşani specializate în misiuni de salvare şi ajutor medical şi echipe ale SAJ Petrosani”, se arată în comunicat.

Cu ajutorul echipamentelor aflate în dotarea containerului multi-risc vor fi tăiate şi îndepărtate elementele de dărâmătură. Concomitent, cu buldozere şi excavatoare aflate in dotarea Exploatării miniere şi a Primăriei Uricani, sunt efectuate acţiuni de îndepărtare a materialelor de construcţie.

Sursa : news.ro

Articolul continuă după reclamă
Măsurile anunțate marți seară ar putea fi retrase, astăzi! Scandal uriaș între Iohannis și Marcel Vela, din cauza ordinu... Oradea, orașul din România în care niciun cadru medical nu s-a infectat cu noul coronavirus. Ce metodă de succes foloses...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 25 iulie 2024. Horoscopul Zilei cu Adina Moraru: O zi ideală pentru activități creative
Super Neatza, 25 iulie 2024. Horoscopul Zilei cu Adina Moraru: O zi ideală pentru activități creative Joi, 25.07.2024, 09:08
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x