Antena Căutare

Igas: Voi reorganiza Politia. In loc sa gasim politistii pe strada, ii gasim pe sub un birou

Politia Romana va trece printr-o perioada de restructurari, atat in randul politistilor, cat si al jandarmilor. Ministrul de Interne, Traian Igas, a declarat, joi, ca vrea ca politistul sa fie in strada si sa nu se mai ascunda in birou.

"In perioada urmatoare voi trece la o reorganizare a Politiei, chiar la o restructurare", a afirmat Igas, la dezbaterea bugetului MAI in comisiile parlamentare de administratie.

"Suntem peste norma europeana in privinta numarului politistilor. Nu suntem destul de bine organizati. In loc sa gasim politistul pe strada, ii gasim pe sub un birou", le-a spus Igas parlamentarilor.

Ministrul a mai declarat ca va rezolva aceasta situatie, dar are nevoie de timp, adaugand ca face in prezent o evaluare a acestei situatii si ca, pana la sfarsitul anului, va spune public care sunt propunerile pe aceasta tema.

"Inca facem evaluari, sper ca pana la sfarsitul anului sa fie definitivata, dar, pana atunci, nu as vrea sa fac alte comentarii. Facem evaluari in privinta realocarii unor angajati din MAI. Este posibil sa avem oameni care sa plece din minister. Nu pot sa dau o cifra pentru ca nu am finalizat evaluarea", a mai precizat Igas.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca, spre deosebire de alte institutii, ministerele Finantelor si Internelor nu s-au restructurat, mentionand ca de la anul trebuie sa aiba loc acest proces.

70 milioane de euro pentru reabilitare termica in sectorul 6... Traficul din Capitala, dat peste cap de ninsoare. Vezi zonele afectate!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x