Femeie și copil de doi ani bătuți cu brutalitate de fostul soț, în Ilfov. Ororile, filmate cu camerele ascunse din casă

O femeie care şi-a iertat soţul violent a fost la un pas să plătească cu viaţa gestul său. Tânăra şi băieţelul ei au primit o bătaie soră cu moartea. Scenele cumplite au fost filmate şi au puternic impact emoţional.

L-a primit în casă, deşi avea ordin de protecţie împotriva lui şi a fost la un pas să fie ucisă în bătaie. A fost preţul iertării pe care l-a plătit o tânără din Ilfov. Fostul iubit a lovit-o cu brutalitate atât pe ea, cât şi pe copilul lor de doi ani, pe care încercase să-l răpească.

Iar coşmarul nu s-a încheiat. Potrivit Observator, individul a fost lăsat în libertate şi promite răzbunare. Ororile au fost filmate de camerele de supraveghere instalate în casă, dar vă avertzăm - sunt imagini care au puternic impact emoţional!

Machiaje de Halloween. Cum să te deghizezi la tine acasă
Halloweenul a prins din ce în ce mai multă popularitate la noi în țară. Deși este o...
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021. Berbecii trebuie să fie sinceri cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 21 octombrie 2021 îi sfătuiește pe nativii din zodiac să nu se...
Parteneri
Tartă cu dovleac copt și nuci. Desertul parfumat al toamnei
Unul dintre cele mai simple, delicioase și aromate deserturi de toamnă este rețeta de tartă cu dovleac copt și nuci. Crusta crocantă din aluat fraged umplută cu o cremă de dovleac copt și un decor frumos din nuci cu semințe de dovleac, transformă acest desert într-un spectacol de toamnă minunat.
Catine.ro
Ultimele știri