Antena Căutare

Imagini apocaliptice surprinse în timpul unei furtuni cumplite! Grindină cât mingile de baseball a băgat CINCI oameni în spital, iar alții au fost răniți

Grindina cât mingile de baseball a făcut prăpăd într-o localitate, iar 14 persoane au fost rănite. De asemenea, două animale de la o grădină zoologică au fost ucise.

Grindina cât mingile de baseball a făcut prăpăd într-o localitate, iar 14 persoane au fost rănite. De asemenea, două animale de la o grădină zoologică au fost ucise.

O furtună teribilă s-a abătut, luni, asupra statului american Colorado, iar bucățile de gheață ce au căzut din cer au făcut ravagii.

Grădina zoologică Cheyenne Mountain Zoo din Colorado Springs a fost evacuată, iar mai apoi a rămas închisă marți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cinci persoane au fost transportate la spital în urma rănilor suferite la grădina zoologică, iar alţi nouă vizitatori au primit îngrijiri medicale la faţa locului, conform poliţiei din Colorado Springs.

Două păsări au fost ucise de grindină. „Unul dintre animale a fost Daisy, o raţă leşească în vârstă de 4 ani. Celălalt animal a fost un vultur de Cape în vârstă de 13 ani, Motswari”, au explicat reprezentanţii grădinii într-un mesaj publicat pe Facebook.

Caz halucinant! Motivul pentru care un bărbat din Mehedinți a trăit cu trupul neînsuflețit al tatălui mai bine de jumăta... România, între caniculă și ploi! Anunț de ULTIMĂ ORĂ de la meteorologi! Urmează două săptămâni de foc pentru țara noastr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x